Nytt SPA på Vadstena Klosterhotel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt SPA på Vadstena Klosterhotel

Nytt SPA på Vadstena Klosterhotel

Hälsa & Spa Vadstena Klosterhotel är hotellet där det gamla förenas med det nya. Hotellet och Restaurang Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet, Birger Jarls furstepalats från1200-talet och Kungasalen från 1253. Nu har hotellet dessutom öppnat upp ett SPA med välgörande behandlingar vid Vätterns strand.

27 augusti 2015, uppdaterad: 27 augusti 2015

I Klosterhotellets byggnader har människor träffats under århundraden för fest och arbete. De har också träffats för att läka kropp och själ, för lugn avskild kontemplation och för att samlas till stora viktiga rådslag. Kung Magnus Eriksson och hans hustru Blanche hade på 1300-talet så makalösa fester i palatset, att hoven i Europa med avund talade om lyxen i det svenska kungahuset.

Vadstena Klosterhotel, som är en del av Countryside Hotels, ligger i hjärtat av Vadstena, nära alla kulturella sevärdheter, pittoresk shopping i Vadstenas centrum och bad vid Vätterns strand.

Spaavdelningen ligger ett par minuters promenad från hotellets entré, med närhet både till stadsparken, Vätterns strand, stadens puls och med klosterlivets rofyllda miljö alldeles runt knuten. Inredningen har en rofylld inramning med varma jordnära färger, sprakande brasor och levande ljus. Det erbjuds många behandlingar, gym, ångbastu och vanlig sauna men även varma källor och olika typer av bad.

Vadstena KlosterSPA drivs i samarbete med BABOR med försäljning av BABORs produkter samt ett urval av presentartiklar med spa-anknytning i den inspirerande shopen.

Taggar/Etiketter
Countryside  Spa  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.