Nytt vildmarksspa i Säfsen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt vildmarksspa i Säfsen

Nytt vildmarksspa i Säfsen

Nu satsar Säfsen Resort i sydvästra Dalarna på en ny spaverksamhet och bygger ut relaxavdelningen till ett spa med äkta vildmarkskänsla. I år gör man den första utbyggnaden med fler behandlingsrum, ett nytt spabad, en rejäl upprustning av den totala spamiljön och ett nytt koncept med behandlingar i Säfsens vildmarksmiljö. Det handlar om investeringar på cirka en miljon kronor.

15 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Spaverksamhet är något som våra kunder efterfrågar allt mer. Många vill kombinera en aktiv semester med avkoppling och njutning och vi har optimala förutsättningar för detta. På vårt spa ska man kunna göra behandlingar utöver det vanliga och med naturen som röd tråd. Vi ska helt enkelt utnyttja det som redan är unikt för oss och lyfta in det i vår nya spaverksamhet, som nu är under utformning, säger Jonas Andersson, nytillträdd anläggningschef på Säfsen Resort.

Det nya spat är en viktig del i en stor satsning mot både privat- och företagsmarknaden. Med fler aktiviteter och evenemang, ett nytt konferenserbjudande och en ny organisation ska Säfsen Resort fortsatta att växa och ha fullt 365 dagar om året. Ett nytt spa är en långsiktig satsning som ska stärka positionen inom mötes- och upplevelseindustrin.
– Vårt nya spa blir viktigt i våra fortsatta expansionsplaner. Det kommer att bli ett starkt komplement i vårt aktivitetserbjudande mot familjer, företag och alla som kommer hit för att åka skidor, cykla, jaga eller bara promenera i Säfsens vackra natur. Vill man ta det lugnt på semestern ska man få göra det och jag tror att många uppskattar en skön behandling eller ett varmt bad i en mysig miljö efter en lång dag i backen eller i skogen, säger Christer Rosén, vd på Säfsen Resort.

Behandlingarna tas fram tillsammans med KFI Spa Management, som är distributör av det välkända varumärket Kerstin Florian.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.