Öjaby Herrgård till Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Öjaby Herrgård till Sweden Hotels

Öjaby Herrgård till Sweden Hotels

Sweden Hotels fortsätter sin expansion med Öjaby Herrgård som ligger i utkanten av centrala Växjö, en kilometer från Småland Airport. Herrgården är 3-stjärnig superior, har 42 fräscha hotellrum, en exklusiv restaurang med vinbar, utmärkta konferensmöjligheter, samt en härlig relax med spamöjligheter.

21 september 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Öjaby Herrgård ligger i Växjö, endast en kilometer från Småland Airport, och byggdes av Greve Posse i mitten på 1800-talet. Numera är det en fullfjädrad hotell- och konferensanläggning, som bland annat utsetts till Årets Bästa Lunchställe i Växjö 2010.
– Jag har sedan jag tog över Öjaby Herrgård för snart 1,5 år sedan haft tankarna på att gå med i en kedja. När fokus väl kom på Sweden Hotels förstod jag snabbt att det här är helt rätt för oss. Det är antagligen sättet kedjan drivs på, av kollegor som gör precis samma sak som vi, som gjorde valet så självklart, säger Robert Kroon, ägare och VD.

– Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Öjaby Herrgård till Sweden Hotels. Det är kedjans första herrgård, och vi är övertygade om att vårt stamgästprogram tillsammans med våra attraktiva inköpsavtal kommer att tillföra hotellet fler gäster och lägre kostnader, säger Eva Palmgren på Sweden Hotels.

Öjaby Herrgård blir Sweden Hotels åttonde hotell i Småland. Under de närmaste månaderna ansluter sig ytterligare minst sex hotell till Sweden Hotels, bland annat i Stockholm och Göteborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.