Ola Johansson utsedd till Årets hotelldirektör inom First Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ola Johansson utsedd till Årets hotelldirektör inom First Hotels

Ola Johansson utsedd till Årets hotelldirektör inom First Hotels

Hotelldirektören för First Hotel Statt och First Hotel Ja i Karlskrona, Ola Johansson, har utsetts till Årets hotelldirektör inom First Hotels som har 47 hotell i Danmark, Norge och Sverige.

1 februari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– First Hotels målsättning är att erbjuda kvalitetsupplevelser och individuella val där alla hotell i First Hotels ska vara unika när det gäller stil, atmosfär och inredning. Ola Johansson har under 2009 förvaltat och utvecklat alla dessa delar för hotellen i Karlskrona, och visat att det går att stärka en hotellverksamhet även när konjunkturen inte är på topp. Därför har vi utsett honom till Årets hotelldirektör inom First Hotels, säger Michael Telling, VD för First Hotels.

Ola Johansson mottog nyligen utmärkelsen i Drammen i Norge där First Hotels höll konferens.

– Det känns så klart väldigt hedrande och jag delar till fullo utmärkelsen med mina otroligt duktiga medarbetare. Vi har haft ett bra år för hotellen i Karlskrona trots lågkonjunkturen, med framförallt en fantastisk sommar och höst under 2009, säger Ola Johansson.

First Hotel Statt är ett av Sveriges finaste stadshotell och står alltid högt på bokningslistan hos såväl affärsresenärer som turister som besöker Karlskrona. First Hotel Ja renoverades under 2008, med influenser bland annat från designhotellet First Hotel Skt Petri i Köpenhamn, vilket har bidragit till hotellets ökade popularitet.

– Vi renoverade First Hotel Ja med ambitionen att kunna erbjuda södra Sveriges sömnvänligaste hotell med fokus på extra sköna sängar, kuddar och täcken samt andra detaljer som ger en god sömn oavsett tidpunkt på dygnet. Den satsningen har slagit väl ut, och genom renoveringen har vi också kunnat erbjuda fler dubbelrum än tidigare vilket ytterligare har ökat hotellets popularitet, säger Ola Johansson.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.