Östersjöns största Fiesta - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Östersjöns största Fiesta

Östersjöns största Fiesta

Tallink Silja storsatsar på underhållning. Nu startar vårens Fiesta och samtliga Tallink Siljas fartyg bjuder in till latinska rytmer och tropisk festivalstämning. Det bjuds på underhållning i världsklass och restaurangerna dukar upp till dignande fest.

16 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Under våren bjuder Tallink Silja på eldig passion när alla fartyg förvandlas till en färgsprakande Fiesta. De professionella dansarna bjuder på salsa, mambo, tango, flamenco och samba.

– Vi har flugit hit några av de bästa dansarna och showartisterna från Kuba, Argentina och Brasilien. Missa inte heller chansen att pröva på någon av danskurserna som vi har ombord, säger Irene Kiisk, marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Maten och dryckerna erbjuder smaker och dofter som är hämtade från Spanien, med kryddiga inslag från Sydamerika. Paella är en spansk klassiker och serveras självklart ombord. På menyn finns också exotiska smaker som exempelvis lufttorkat nötkött, som är en favorit hos spanjorerna.

– Temat är en mix av Kuba, Argentina, Brasilien och Spanien, men på menyn fokuserar vi på det spanska köket med inslag av Sydamerika i förrätterna och desserterna, säger Jonas Niklasson, kökschef på Silja Symphony.

Tallink Siljas färgsprakande Fiesta pågår from 16 mars t o m 31 maj och har många bra erbjudanden för alla kryssningsälskare.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.