På hög höjd med Härjarö Resort och PULS Camp - | Konferensvärlden
Mötesnytt > På hög höjd med Härjarö Resort och PULS Camp

På hög höjd med Härjarö Resort och PULS Camp

Härjarö Resort och Puls startar mötes- och eventbranschens roligaste samarbete. Puls blir exklusiv leverantör till Härjarös hela aktivitetsutbud och etablerar PULS Camp på Härjarö Resort.

21 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

I samband med etableringen invigs nu Sveriges högsta och största höghöjdsbana. Aktiviteten innehåller 52 banor på höjder från 5 till 12 meter med 3 olika svårighetsgrader.
– Ett fantastiskt roligt samarbete som nu skapar ett komplett aktivitetsutbud med höghöjdsbanan som topp. En strapatsrik teambuildningsövning där våra gäster tar sig runt bland träkronorna och vi kan garantera adrenalinkickar utöver det vanliga. Aktiviteten ligger helt i linje med de upplevelser som vi vill skapa. Annorlunda aktiviteter med fart, fläkt och spänning. PULS Camp kommer även att sälja sina aktiviteter i egen regi vilket möjliggör för samtliga av branschens konferensaktörer att boka aktiviteter på Härjarö Resort, säger Thomas Sved, VD och ägare till Härjarö Resort.

Puls är en mobil aktivitetsarrangör som erbjuder äventyr, aktiviteter och vildmarksupplevelser till företag och konferensanläggningar över hela Sverige.
– Härjarö Resort var ett givet val i etableringen och investeringen av höghöjdsbanan och PULS Camp. Vi har länge sökt en fast plats som kan komplettera vårt mobila erbjudande, en fast plats där alla våra aktiviteter inryms i en spännande miljö med en extrem naturupplevelse. Detta hjälper naturligtvis till när vi nu skapar en unik aktivitet som alla borde uppleva. Upplevelsen är maximal avseende teambuildningsaktiviteter och dessutom kan alla delta samtidigt i aktiviteten. De traditionella höghöjdsbanorna tillåter bara en aktiv deltagare per gång. Närheten till Stockholm spelar naturligtvis också roll och hela aktiviteten är certifierad och säkerhetsgodkänd, säger Christer Wagnås, VD och ägare till Puls.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.