Pampig invigning av Clarion Hotel Post - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Pampig invigning av Clarion Hotel Post

Pampig invigning av Clarion Hotel Post

Den 26 januari bjuder Clarion Hotel Post i Göteborg in till en invigningsfest där Sveriges mest populära artister samlas för stor utomhuskonsert för att underhålla göteborgarna. Redan nu kan avslöjas att Tove Styrke och melodifestivalaktuella Ulrik Munther är två av de artister som sätter festlig stämning på invigningen, inramat av en sensationell ljusshow på det gamla posthusets fasad.

30 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Clarion Hotel Post blir en central samlingspunkt för det nya Göteborg och för alla Göteborgare beläget mitt på Drottningtorget. Invigningen den 26 januari utlovas bli något i särklass och det nya hotellet satsar stort för att locka och underhålla stadens alla invånare.

Drottningtorget spärras av för eventets skull och kommer att leva upp under invigningskvällen med hjälp av en ljusshow på det gamla posthusets fasad – en ljusshow i absolut världsklass.
– Clarion Hotel Post är vår kronjuvel. En satsning av den här digniteten kräver en oförglömlig invigning och det är precis vad Göteborgarna kan se fram emot. Folkfesten blir ett avstamp för framtiden, för ett hotell som kommer att leva 100 år framåt, säger Petter A. Stordalen, ägare Nordic Choice Hotels.

På en stor utomhusscen kommer Tove Styrke samt stadens son Ulrik Munther tillsammans med några av landets mest folkkära, ännu hemliga, artister se till att bjuda på fartfyllda uppträdanden värdigt det anrika posthuset när det nu får liv igen.
– Clarion Hotel Post ska bli Göteborgs nya samlingsplats, en arena med någonting för alla med mat, kultur, möten och upplevelser. Vi hoppas att den spektakulära invigningen ger en försmak på vad gästerna kan vänta sig och att det blir ett minnesvärt ögonblick för alla, säger Daniel Stenbäck, vd Clarion Hotel Post.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.