Park Inn Hotel öppnar i Västra Hamnen i Malmö - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Park Inn Hotel öppnar i Västra Hamnen i Malmö

Park Inn Hotel öppnar i Västra Hamnen i Malmö

Med utsikt över närmaste grannarna Öresund, World Trade Centre och Turning Torso slår nu nybyggda Park Inn Hotel Malmö upp sina portar. Inredningen är, liksom hotellets placering, väl genomtänkt och går i modern Park Inn-tappning med inspiration hämtad från de fyra årstiderna.

12 januari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Det efterlängtade hotellet är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel, Västra Hamnen. Området är känt för sin spektakulära arkitektur, flertalet trevliga restauranger samt populära promenadstråk längs med havet. Centrala Malmö nås enkelt med en 10-minuters promenad.
– Park Inn Hotel Malmö är ett välgenomtänkt hotell med färgstark design, både interiört och exteriört. Hotellets läge i Västra Hamnen är perfekt, Malmö och Öresundsregionen är ett intressant och dynamiskt område. Vi tror att både affärsresenärer och fritidsgäster kommer att ha stor glädje av hotellet, säger John Monhardt, General Manager, Park Inn Hotel Malmö.

Iögonfallande utsikt över ÖresundPark Inn Hotel Malmö erbjuder hela 231 gästrum, restaurangen RBG Bar & Grill och ett 40 kvadratmeter stort gym med iögonfallande utsikt över Öresund. En perfekt utgångspunkt för såväl affärsresenärer som fritidsgäster som vill uppleva och utforska den händelserika Öresundsregionen. Dessutom finns 7 moderna och flexibla mötesrum med den senaste tekniska utrustningen på hotellet, vilket gör att konferensdelen lämpar sig för både mindre möten liksom större företagsarrangemang.

Första hotell i världen med designern Kaspar Saltos NAP-chairHotellets inredning är utformad av arkitektbyrån Krook & Tjäder och väl genomtänkt. Park Inn-logotypens fyra kulörer har tillsammans med naturens egna färgspektra använts genomgående i rum och publika ytor. Materialen är omsorgsfullt utvalda med inspiration från årstiderna och har smyckat hotellet med naturliga material som mark, berg, textil och metaller. Även naturens abstrakta former, liksom vinden och växtligheten, har inspirerat och gett vägledning till både fasad och inre rumsligheter.

Hotellet är det första i världen att stoltsera med nya NAP-chair, som är formgiven av danska möbeldesignern Kaspar Salto och tillverkad av Fritz Hansen. I skapandet av stolen har designern inte gett avkall på vare sig utseende, detaljer eller komfort - helt i linje med tankarna i tillkomsten av nya Park Inn Hotel Malmö. Bland de vackra detaljerna återfinns bland annat även ett draperi placerat i hotellentrén. Draperiet är tillverkat av 231 rader metallkulor, varav varje rad representerar ett hotellrum. På varje våning hänger foton med motiv från olika evenemang utförda i Västra hamnen.

Hotellfakta Park Inn Hotel Malmö231 rum, varav 17 med connection-dörrar och 17 för rörelsehindrade personer
7 flexibla mötesrum med den senaste tekniken
1 restaurang med 140 sittplatser och generös meny
1 lobbybar med avslappnad miljö att möta upp både kollegor och vänner
1 gym med utsikt över Öresund
Parkering/garage i direkt anslutning till lobbynSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.