Park Inn Solna säkerhetscertifierat av Safehotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Park Inn Solna säkerhetscertifierat av Safehotels

Park Inn Solna säkerhetscertifierat av Safehotels

Efter ett år av noggrant säkerhetsarbete på ett av Storstockholms större hotell har nu Park Inn Solna certifierats av Safehotels Alliance.

19 november 2008, uppdaterad: 28 maj 2013

Med sitt certifikat visar hotellet att man håller en hög säkerhetsnivå med bland annat säkerhetsutbildad personal, bra säkerhetsrutiner och bra beredskap om olyckan skulle vara framme - allt för gästens trygghet.

- Vi ser vår certifiering som ett värdefullt konkurrensmedel i den hårdnande hotellmarknaden, säger Lotta Welander, hotellchef på Park Inn Solna.
- Arbetet med certifieringen har inneburit en total översyn över våra säkerhetsrutiner vilka nu finns dokumenterade i nya manualer.
Safehotels Alliance bildades år 2001. Företaget bygger på ett internationellt konsultnätverk med fokus på kunskap inom säkerhet i hotell och mötesindustrin. "The Global Hotel Security Standard"© är ett verktyg som mäter hotell och konferensanläggningars säkerhetsarbete. Själva certifieringsarbetet utförs av konsulter från Pinkerton Consulting & Investigation, ägt av ett av världens största säkerhetsföretag, Securitas.
Safehotels har idag certifierat enskilda hotell från bland andra Radisson SAS, Design Hotels, World Hotels, Best Western Hotels och Choice Hotels. Park Inn Solna är det första Park Inn-hotellet. Safehotels har verksamhet i sju länder och har för närvarande ca 200 hotell och konferensanläggningar under ramavtal.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.