Park Inn tar över i Turning Torso - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Park Inn tar över i Turning Torso

Park Inn tar över i Turning Torso

Från och med november 2011 tar Park Inn by Radisson Malmö över konferensverksamheten i Turning Torso. Park Inn by Radisson Malmö skall leda och övervaka driften samt utveckla och marknadsföra verksamheten i HSBs namn vilket bland annat innebär att mat och dryck kommer att levereras i samarbete med Malmöhotellet Park Inn.

8 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– HSBs fokus är boende, inte konferenser. Därför ville vi hitta en samarbetspartner som kan hjälpa oss att utveckla konferensverksamheten högst upp i Turning Torso. Park Inn by Radisson med sitt stora internationella nätverk i kombination med stark lokal förankring är helt rätt partner för oss, säger Henrik Krantz, Fastighetschef, HSB Malmö.

– Konferensverksamheten i Turning Torso är en fjäder i hatten för Park Inn Malmö. Lokalerna och utsikten är fantastiska. Vår ambition är att lyfta konceptet ytterligare en nivå vad gäller mat, dryck och helhetsupplevelse, säger Ulrika Andersson, verksamhetschef för Park Inn by Radisson Malmö.

Hon fortsätter:
– Som det första hotellet och en av Turning Torsos närmsta grannar i Västra Hamnen, kan Park Inn by Radisson tillsammans med HSBTurning Torso, nu erbjuda ett komplett mötespaket av högsta kvalitet. Vi ser fram emot ett givande samarbete där Turning Torsos spektakulära form och utsikt kompletteras med Park Inn by Radissons serviceanda ”Yes I can!”, och en matfilosofi som bygger på bra, enkla och fräscha råvaror. Tillsammans skapar Park Inn by Radisson och Turning Torso en komplett mötesplats i Västra Hamnen och Malmö.

Konferensverksamheten i Turning Torso erbjuder möjligheten att konferera i två våningsplan 190 meter över havet, i lokaler designade av den spanska arkitekten Santiago Calatrava, som också ritade själva byggnaden. Turning Torso färdigställdes 2005 av HSB Malmö och ägs idag av HSB Malmös 43 000 medlemmar.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.