Patrik Nordkvist ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Patrik Nordkvist ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå

Patrik Nordkvist ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå

På nya platser Den 4 maj 2015 tillträdde Patrik Nordkvist som ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå. Han har en gedigen erfarenhet inom hotellbranschen och kommer närmast från samma position på First Hotel Statt i Örnsköldsvik.

9 juni 2015, uppdaterad: 9 juni 2015

Patrik Nordkvist är 46 år och kommer från Örnsköldsvik. Han har arbetat inom hotell- och restaurangbranschen sedan 1986 och var anställd på Scandic Örnsköldsvik mellan 2002-2006, som ansvarig för mat och dryck. Patrik är nu tillbaka inom Scandic koncernen som hotelldirektör för Scandic Skellefteå.

– Jag trivdes väldigt bra när jag arbetade för Scandic och min plan har hela tiden varit att återvända någon gång i framtiden. Därför känns det extra kul nu att vara tillbaka men i en annan roll. Scandic har stort fokus på miljö och socialt ansvar, långsiktighet och hållbart är två av mina ledord så det passar väl in på mig personligen, säger Patrik Nordkvist ny hotelldirektör för Scandic Skellefteå.

Scandic Skellefteå står inför en omfattande renovering med start i slutet av november 2015 då hotellrummen renoveras som första etapp, därefter kommer restaurang och allmänna ytor att renoveras.

-Scandic är en offensiv hotellkedja där det händer saker och jag gillar spännande projekt så är det för mig en ynnest att få vara en del av en så pass omfattande hotellrenovering. Scandic Skellefteå är dessutom ett fantastiskt hotell med en otrolig potential. Det görs redan många bra saker men det går att göra ännu mer, avslutar Patrik.

Patrik ser Skellefteå som en stad med en massa vilja och en plats där det händer saker. Hans ambitioner med hotellet är att skapa en trivsam mötesplats för Skellefteås besökare och lokalbefolkning - ett levande hotell med rörelse och många aktiviteter där personalen trivs och utvecklas.

På fritiden gillar Patrik att resa och njuta av livets goda med familj och goda vänner. Han brinner för besöksnäringen och har under senare år arbetat aktivt med uppdrag kring besöksnäringen.

Taggar/Etiketter
Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.