Per Alexanderson ny underhållningschef på Liseberg - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Per Alexanderson ny underhållningschef på Liseberg

Per Alexanderson ny underhållningschef på Liseberg

Det är nu klart vem som tar över efter Curt-Eric Holmquist som slutar den 31 mars. Ny underhållningschef på Liseberg blir den blir före detta Hultsfredsgeneralen Per Alexanderson.

24 februari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Per Alexanderson har en gedigen musikbakgrund. 1986 var han med och startade Hultsfredsfestivalen där han sedan var festivalchef i olika omgångar. Per har också arbetat på Sveriges Radio P3 som projektledare, musikredaktör och musikchef och varit festivalchef för Malmöfestivalen.
– Att vara underhållningschef på Liseberg är verkligen ett drömjobb för mig. Jag har alltid varit fascinerad och imponerad av Liseberg som fenomen och jag ser fram emot det här som sjutton, säger Per Alexanderson.

Arbetet som underhållningschef på Liseberg innebär huvudansvar för 21 årsanställda och 130 säsongare – allt ifrån scentekniker och evenemangsansvariga till artistbokare och parkunderhållare – samt det övergripande ansvaret för programinnehållet på Lisebergs scener. Tjänsten lockade ett 80-tal väl kvalificerade sökanden med varierande bakgrund men det var 49-åriga Per Alexanderson som var bäst lämpad.
– Jag är stolt över att kunna knyta Per Alexanderson till vår organisation. Jag tror att han är precis rätt person att bibehålla Lisebergs höga nivå samtidigt som han kan utveckla nya koncept riktade mot nya målgrupper, säger Lisebergs vd och koncernchef Andreas Andersen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.