Prenumerera på ekologiskt kött!
Tack vare ett lyckat samarbete mellan roslagsföretagen West Art och Skebo Kött finns nu en webb-baserad prenumerationslösning av ekologiskt kött och charkuterier.
6 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013
Skebo Kött startade sitt slakteri och charkuteri under vårvintern i år. De erbjuder kvalitetskött från eko- och KRAV-certifierade gårdar runt om i Roslagen. Efter ett test med utkörning av beställda varor under maj bestämde de sig för att utveckla ett prenumerationskoncept för kunder på Lidingö, i Täby, Danderyd, Vaxholm och Norrtälje.
– Det här har varit ett oerhört intressant projekt att jobba med, säger Stefan Juhnell, delägare i West Art och ansvarig projektledare för Skebo Kötts nya webblösning. Det har varit en utmaning att skapa ett system som både är dynamiskt och lättanvänt för Skebo Kött och deras kunder, säger han.
– Nästan två generationer svenskar har aldrig ätit kött som producerats på naturligt sätt med alla kvalitetsfördelar det innebär. Med West Arts hjälp har vi nu skapat fantastiska möjligheter för fler att äta ett riktigt gott kött, säger Rickard Björklund som äger och driver både Skebo Herrgård och Skebo Kött.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.