Printz är Sveriges bästa krogmiljö - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Printz är Sveriges bästa krogmiljö

Printz är Sveriges bästa krogmiljö

På Restauraggalan den 3 november blev det klart att Printz segrade i kategorin Årets krogmiljö 2014. Restauranggalan vill med priset i kategori Årets krogmiljö uppmärksamma inredningskoncept och miljöer som höjer gästens trivsel och fångar upp samtidens trender för att skapa en extraordinär måltidsupplevelse.

8 november 2014,

Printz öppnade för ett år sedan i mat- och nöjesgallerian Tolv, Tele2 Arena, Slakthusområdet, Stockholm. Printz är en restaurang – eller tre restauranger i en - Akademin, Mathall och Grill. På menyn finns rätter som innehåller korv – på kött, fågel, fisk, skaldjur och grönsaker. Det serveras även andra rätter utan inslag av korv. I hjärtat av Printz ligger korvmakeriet. Här tillverkas alla korvar för hand och gästen kan se tillverkningen för öppen ridå. Du kan även lära dig att tillverka din egen korv. Printz har även en ölhall där man kan välja på 350 olika sorters öl, varav ett hundratal sorter från utvalda mikrobryggerier.

- Att stå som vinnare är ett stort erkännande för oss. Vår utmaning har legat i att förvandla 1450 kvm rå betongyta till en rumslighet i enlighet med vårt koncept, där korv och öl står i fokus. Vår ambition är att plocka upp Slakthusområdets korvtradition på ett eget sätt och erbjuda en gedigen känsla i både atmosfär, hantverk och tillagning, säger Ricard Constantinou, ägare och grundare av Printz.

Tolv Stockholm är en nöjesgalleria utan shopping. Den tolvtusen kvadratmeter stora ytan förenar mat, sport, kultur, musik, underhållning, nattklubb, hotell och ny teknik under ett och samma tak.

- I Tolv Stockholm har vi förenat mat, nöjen, aktiviteter och sport under ett och samma tak. Att Printz står som vinnare i Årets krogmiljö, är ett kvitto på att vi utvecklat ett koncept i tiden, säger Stefan Prucha, chef Tolv Stockholm.

Om Restauranggalan
I den prestigefyllda branschtävlingen Restauranggalan bedöms delar inom den svenska restaurangnäringen i 14 tävlingskategorier var av Årets krogmiljö är en.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.