Privat representationsvilla blir exklusiv konferensanläggning - | Konferensvärlden
Fornudden Mansion
Fornudden Mansion
Fornudden Mansion
Fornudden Mansion
Johan Kadar
Johan Kadar
Mötesnytt > Privat representationsvilla blir exklusiv konferensanläggning

Privat representationsvilla blir exklusiv konferensanläggning

Nyöppnat I maj öppnar Fornudden Mansion upp portarna för exklusiva möten och event. Serientreprenören och eventprofilen Johan Kadar har under pandemin byggt om en representationsvilla från 1965 till en helt unik anläggning i sitt slag 20 minuter från Stockholms city. Spik studios har stått för inredningskonceptet som även ligger också bakom Ellery Beach House och Steam Hotel. Här är konceptet 60-tal med möbler och inredning från bland annat Arne Jacobssen, Eeario Aarnio och Louis Poulsen för att gå i linje med husets unika design.

25 mars 2022, uppdaterad: 20 april 2022

Johan Kadar var med och grundade och drev Aveqia fram till 2014 då han sålde efter etableringar i Stockholm, Göteborg och London. Sedan dess har han jobbat med att bygga företag inom framförallt tech-branchen. Nu är han tillbaka i mötesindustrin med Fornudden Mansion.

– Fornudden Mansion är perfekt för mindre konferenser, ledningsgrupper, personalaktiviteter och kundevent som vill umgås, bygga relationer och utveckla affärer i en kreativ miljö helt själva utan störmoment från andra gäster då man alltid har hela stället för sig själv, säger Johan Kadar

– Det finns fantastiska konferens- och mötesmöjligheter med utsikt över vattnet och utomhus finns egen beach club med stor pool med infinity känsla, utomhus kök och bubbelpool. Inomhus har vi ett eget spa med inomhuspool, bastu, en egen bar helt i original från 1965 som känns som den är tagen ur en James Bond film. Senaste tillskottet är en stor Lounge med biljardbord, pingisbord, dart och air hockey. Övernattningsmöjlighet finns för de som vill i husets sju ikoniska dubbelrum, avslutar Johan.

Representationsvilla från 1965 med originalinredning

Huset byggdes ursprungligen som representationsvilla 1965 och är unikt i sitt slag, ritat av arkitekterna Gunnar Fredholm och danske Hugo Höstrup, som var en världskänd arkitekt under 60-talet och samarbetade mycket med Arne Jacobsen. Johan har varsamt renoverat villan för att den skall behålla sin ursprungliga karaktär och uppdaterat möbler och inredning i stil med huset tillsammans med Spik Studios.

Läs mer om Fornudden Mansion på systersajten Konferensguiden.se där du får kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.