Quality Hotel öppnar nytt hotell i Malmö - | Konferensvärlden
Skiss på Quality Hotels nya hotell som öppnar hos Skandia Fastigheter i Malmö.
Mötesnytt > Quality Hotel öppnar nytt hotell i Malmö

Quality Hotel öppnar nytt hotell i Malmö

Hotell Quality Hotel kommer att öppna ett nytt hotell mitt i Malmö med 225 hotellrum, restaurang och lobbybar i Skandia Fastigheters kvarter ”Davida”. Produktionen påbörjas nu och invigning är planerad till årsskiftet 2018/2019.

8 september 2016, uppdaterad: 8 september 2016

- Nordic Choice Hotels får inte nog av Malmö! Malmö är för Nordic Choice Hotels vad Amerika var för Christopher Columbus. Möjligheternas land! En stad i ständig förvandling. Vi har länge velat etablera ett nytt Quality Hotel i hjärtat av staden, och när denna möjlighet gavs, var det en självklarhet att slå till, säger Petter A. Stordalen.

Mitt i Malmö - i korsningen Amiralsgatan och Föreningsgatan - i fastigheten som tidigare bland annat inrymde Malmö Konserthus och ett Quality Hotel, kommer det nya Quality Hotel att ligga. Det blir 225 rum i 13 våningar med stort garage och Malmö Stadshus på andra sidan gatan. Malmös hotellmarknad är het och beläggningssiffrorna visar ständigt uppåtgående kurvor.

- Vi ser fram emot att långsiktigt få samarbeta med en av nordens främsta hotelloperatörer när vi nu får möjligheten att ställa om hela kvarteret Davida (c a 21 000 kvm) till nya verksamheter med hundratals arbetstillfällen och ett toppmodernt hotell, säger Andreas Ivarsson, marknadsområdeschef på Skandia Fastigheter i Malmö.

Läget är strategiskt med ett par minuters promenad från Triangelns tågstation och flertalet bussar som stannar utanför dörren. Malmös framtida spårvagn kommer också att både passera och stanna här.

- Det känns fantastiskt att få öppna ett nytt Quality Hotel i hjärtat av Malmö, som passar vår profil utmärkt och är en viktig stad för oss att etablera oss i. Quality Hotel som varumärke är tydligare än någonsin, och vi ser fram emot att öppna vårt andra hotell i Malmö, med det välbekanta och nya element som Quality Hotel tillför såväl nuvarande som nya gäster, säger Eivind Tangvik, Senior Vice President, Quality Hotel.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.