Radisson Blu får näringslivspris - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Radisson Blu får näringslivspris

Radisson Blu får näringslivspris

Radisson Blu Hotel i Malmö fick Malmö Stads Näringslivspris inom Mångfald. Det är andra året i rad som hotellet nominerats och nu vann de priset som delades ut på Malmö Näringslivsgala.

13 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Egentligen har jag inte gjort något särskilt uppseendeväckande. För mig är det självklart att på olika sätt arbeta med mångfald, säger John F. Monhardt, VD för Radisson Blu.

I Malmö bor människor från 164 nationer och var fjärde malmöbo är född utanför Sveriges gränser. Med priset vill Malmö Stad uppmärksamma företag som tar tillvara de möjligheter som Malmös etniska mångfald erbjuder.

Juryns motivering löd: ”När man har en produkt som säljs över nästan hela världen finns det många perspektiv att bevaka. Inte minst eftersom när man monterar sin organisation i Malmö så finns nästan hela världen representerad här. För årets vinnare finns det rum för mångfald!”

I december mottog John F. Monthardt ytterligare en utmärkelse för sitt arbete för mångfald. Han prisades för att ha initierat ett samarbete mellan hotellindustrin i Malmö, Arbetsförmedlingen, Svenska För Invandrare och The Hotel & Restaurant school genom projektet ”Talangjakten”. Nyanlända invandrare fick chansen att lära sig svenska i arbetsrelaterade situationer samtidigt som de fick pröva att arbeta på hotellen. Alla Radisson Blu hotell i Malmö deltog i projektet som ledde till att åtta av 19 medverkande hade jobb efter sex månader.

– Prispengarna ska användas till att köpa in tio bärbara datorer som ska doneras till Rosengårdsskolan, en skola där merparten av eleverna har utländsk bakgrund, säger John F. Monhardt.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.