Radisson Blu öppnar nytt hotell i centrala Helsingborg - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Radisson Blu öppnar nytt hotell i centrala Helsingborg

Radisson Blu öppnar nytt hotell i centrala Helsingborg

Nyöppnat I september 2015 öppnar nya Radisson Blu Metropol Hotel upp dörrarna för sina första gäster. Med 205 moderna rum och sviter, 7 konferensrum och nya Nellys Restaurang och Bar är ambitionen att skapa en helt ny samlingsplats för både Helsingborgare och stadens besökare.

23 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

- Det är otroligt spännande att få vara med och bidra till denna positiva stadsutveckling i Söder i Helsingborg. Vi ser att vårt hotell kommer kunna bidra med mycket för staden. Dels kommer vi erbjuda fler arbetstillfällen, men också en plats för Helsingborgare att mötas och umgås, säger Malin Franck, VD på Radisson Blu Metropol Hotel.

Radisson Blu Metropol Hotel lämpar sig bra både för turister och affärsresenärer. I tillägg till 205 rum och sviter, storsatsas det även på en modern konferens- och eventanläggning där kunder ges möjligheten att arrangera allt ifrån frukostseminarier för 150 gäster till catwalks och musikarrangemang för upp till 200 gäster. Hotellet har en unik design, med inslag från Helsingborgs kultur- och designarv. Inspiration har hämtats från det industriella, med inslag som läder, sten, trä och kakel.

Hotellets besökare kommer även få möjligheten att äta och dricka gott i bar- och restaurangsatsningen Nellys. Det blir en trendig restaurang byggd i gatuplan, där gästerna möts av människor som välkomnar i en trevlig, internationell loungemiljö.

- Nellys är stället ’Where Coffee turn into Cocktails’, eftersom tanken är att folk som kommer hit ska vilja stanna länge.  Menyn och inredningen är tagen från Nellys alla resor runt om i världen, och ska spegla det goda värdskapet och den internationella prägel som vårt hotell besitter, avslutar Malin Franck. 

Taggar/Etiketter
Hotell  Kommande  Konferens  Radisson Blu  Skåne  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.