Rekrytering till Radisson Blu Uppsala - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Rekrytering till Radisson Blu Uppsala

Rekrytering till Radisson Blu Uppsala

Den 3 maj 2012 öppnar Uppsalas nya storhotell Radisson Blu, som med sina 185 rum då blir Uppsalas näst största hotell. Nu i dagarna påbörjas rekryteringen där totalt runt 30 personer ska anställas.

14 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Först ut är de ledande befattningarna för hotell, restaurang, kök. Därefter testar man ett nytt grepp för övriga tjänster och anordnar en rekryteringsdag på Uppsala Konsert & Kongress den 6 december. Operatör för det nya hotellet är Gävlebaserade Winn Hotel Group AB, som idag driver nio hotell runt om i landet.

Det nya hotellet växer fram i snabb takt, med ett strategiskt läge precis intill Uppsalas nya resecentrum. Hotellet kommer ha 185 rum och blir då Uppsalas näst största hotell. Under rekryteringsdagen som hålls på Uppsala Konsert & Kongress den 6 december, kommer intresserade att få ta del av information om hotellet och koncernens framtidsplaner. Ett helt nytt grepp för att locka sökande.
– Äntligen, nu känns det som vi går in i en spännande fas. Byggnaden står ju på plats och i ett läge där en massa människor passerar varje dag, så det är klart att många är nyfikna och vill veta mer. Därför känns det bra att vi nu har satt ett öppningsdatum och påbörjar arbetet med att hitta våra nya medarbetare. Många har hört av sig redan innan och vill söka jobb, så intresset känns stort och nu gäller det för oss att hitta de allra bästa talangerna. Det är nu vi uppgraderar Uppsala, säger en stolt Ann-Sophie Myrefelt hotelldirektör för Radisson Blu och grannhotellet Park Inn.

I och med öppnandet av Radisson Blu Uppsala går Winn Hotel Group in i en expansiv fas där koncernen kommer dubblera såväl omsättning som antalet anställda fram till sommaren 2014. Efter Uppsala öppnar Winn ytterligare ett storhotell, Radisson Blu Riverside vid Lindholmen Science Park i Göteborg i början av 2013. Därefter följer öppnandet av två Park Inn hotell, i Lund och i Helsingborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.