Rica Hotel satsar på koncepthotell i Göteborg - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Rica Hotel satsar på koncepthotell i Göteborg

Rica Hotel satsar på koncepthotell i Göteborg

Rica Hotel No. 25 blir namnet när Ricas hotell på Burggrevegatan i Göteborg stöps om. Tillsammans med inredningsbyrån Koncept Stockholm har man utvecklat en upplevelse där kreativitet och ”hemma hos” känsla ska råda.

24 mars 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

På Rica Hotel Göteborg har en omfattande renovering av hela hotellet pågått en längre tid, men är nu i slutfasen. Hotellet har även byggt till en ny våning och har numera 112 hotellrum. Hotellet får en helt ny identitet – ett kreativt och levande hotell med en känsla av vardagsrum.

I maj slår portarna upp till helt nya Rica Hotel Göteborg som nu kommer få namnet Rica Hotel No. 25. Inredning är framtagen genom ett aktivt samarbete mellan Rica Hotels, Sias och Koncept Stockholm som också har inrett många andra kända hotell. Sias är specialiserade på att skapa attraktiva och funktionella hotell- och restaurangmiljöer.
– Samtliga hotellrum inklusive badrum har renoverats, liksom reception med ny hiss, lobby och restaurang. Tekniska förbättringar innefattande ny ventilationsanläggning med nytt kylsystem och byte av alla fönster är också genomförda. Totalrenoveringen kommer att resultera i ett levande hotell med en hemtrevlig komfort och välkomnande vardagsrumskänsla, säger Maria Valentin, Kommersiell direktör för Rica Hotels i Sverige.

En ny upplevelse vid varje besökNya Rica Hotel No. 25 i Göteborg passar affärsresenärer som trivs i hemtrevliga och ombonade miljöer och föredrar personliga hotell med en tydlig identitet. Hotellrummen är väl genomtänkta för att kunna passa både familjer och större sällskap vilket passar bra in i evenemangsstaden Göteborg. Området kring centralstationen i Göteborg utvecklas snabbt just nu. En helt ny stadsdel växer fram och där behövs en dynamisk mötesplats med en modern och kreativ känsla.
– Kultur kommer också att få mycket utrymme på Rica Hotel No. 25. Vi kommer att inleda samarbete med lokala gallerier, unga entreprenörer och konstskolor med målet att upplevelsen ska skifta för varje besök. När man kommer hit ska man överraskas av ny musik, menyer och utställningar, säger Maria Valentin.

Nyinvigningen av Rica Hotel No. 25 i Göteborg är en del av Rica Hotels ambition att skapa personliga mötesplatser där varje hotell tillåts ha en egen karaktär och personlighet.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.