Run4Fun - Mötesindustrins största löparfest - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Run4Fun - Mötesindustrins största löparfest

Run4Fun - Mötesindustrins största löparfest

I onsdags gick startskottet för den fjärde upplagan av Run4Fun. Över 200 spring- och festsugna branschkollegor samlades då på Högberga Gård på Lidingö för att delta i mötesindustrins största löparfest. Syftet är att ha roligt men också att nå bästa enskilda resultat.

21 maj 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

En mil löpning, jogging eller promenad på delar av den legendariska sträckan för Lidingöloppet i kombination med en riktigt bra branschfest. Arrangemanget kallas Run4Fun och anordnas för fjärde året i rad. Platsen var Högberga Gård och eftermiddagen startade med en energifull uppvärmning med Susanne Lanefelt. Uppklädd i tights och rosa benvärmare, och till tonerna av välkända 80-talshits fick hon i gång deltagarna innan loppet.

– I år har intresset varit större än någonsin vilket vi ser som bevis på att vi är helt rätt ute. Med små medel och ideellt arbete har vi lyckats sätta fokus på hälsa bland våra medarbetare, säger Johan Hjort, VD på Högberga Gård. Det var Johan, som tillsammans med branschkollegan Johan Svensson startade Run4Fun för fyra år sedan. Syftet var då, som nu, att skapa mer glädje och bättre hälsa på jobbet, att få fler att komma igång med sin träning och därmed må bättre.

– Att se glädjen och det nöjda leendet hos kollegor som normalt sett inte kunnat tänka sig att springa en mil är den stora belöningen. Run4Fun har varit startskottet för många som idag löptränar regelbundet. Träningen fungerar som både meditation och medicin mot det mesta, säger Johan Svensson, idag VD på Clarion Hotell Arlanda.

Bland de inbjudna till årets Run4Fun finns konferensanläggningar och hotell inom Svenska Möten och Choice. Många chefer har blivit inspirerade att satsa på hälsa med friskare och gladare medarbetare som resultat.

– Banan i år var riktigt fin. Något mer kuperad än tidigare. Trots detta förbättrade många sina tider från tidigare lopp. När kvällen kom fanns mycket att fira. I Run4Fun är nämligen alla vinnare. Och kvällens festlokal var fylld till bristningsgränsen, avslutar Johan Hjort.

Tider/resultat: Segrare i Run4Fun 2012 blev återigen Pernilla Möllergård, från Friiberghs Herrgård, i damklassen. Hon vann på den fina tiden 00:44:35. I herrklassen tog Eric Lennerman, Clarion Hotel Gillet, hem segern på tiden 00:43:20Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.