Runö Möten & Events är CovidClean-certifierade - | Konferensvärlden
Runö Möten
Runö Möten
Mötesnytt > Runö Möten & Events är CovidClean-certifierade

Runö Möten & Events är CovidClean-certifierade

Prisbelönta Att covid-19 kommer påverka oss under överskådlig framtid står helt klart, och att säkerheten och hälsan för våra gäster och vår personal alltid prioriteras är en självklarhet. För att hantera det har vi utvecklat rutiner och arbetssätt för att följa de lagar och rekommendationer som gäller under den pågående Corona pandemin.

9 november 2020, uppdaterad: 9 november 2020

Sedan den 1 november 2020 är vi nu också CovidClean-certifierade. Det innebär att en oberoende part besiktat anläggningen på plats, för att säkerställa att våra utfästelser om rutiner och åtgärder finns och är implementerade i det dagliga arbetet.

Certifieringsstandarden behandlar allt från städning, hygien och fysisk distansering till utbildning, medvetenhet och resurser på plats. Genom certifieringen via Safehotels Alliance får vi ett kvitto på att dom åtgärder och rutiner vi har, ger bästa möjliga förutsättningar för en trygg vistelse hos oss.

”Genom att vi gör allt vi kan för att erbjuda möjligheter att ses på ett så smittsäkert sätt som möjligt, bidrar vi till att företag kan genomföra sina viktiga möten och att privatpersoner kan fylla på energi genom t.ex. en måltid i vår restaurang. Det är en del i att skapa livskraft i såväl företag som hos privatpersoner, och att vi alla håller ut under tider av restriktioner” - säger Camilla Bäckström, platschef på Runö Möten & Events

Safehotels har utvecklat CovidClean™ certifiering - en omfattande uppsättning hygienprocedurer och pandemiprotokoll - för att göra det möjligt för hotell och mötesplatser att försäkra gästerna att verksamheten uppfyller nödvändiga standarder. Safehotels med huvudkontor i Göteborg, är världens ledande besiktningsorgan för oberoende hälso- och säkerhetscertifieringar av hotell.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.