Rusthållargårdens Jonas Nilsson till Svenska Mötens styrelse - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Rusthållargårdens Jonas Nilsson till Svenska Mötens styrelse

Rusthållargårdens Jonas Nilsson till Svenska Mötens styrelse

– Jonas Nilsson är en tvättäkta entreprenör som kommer att vara starkt bidragande till den fortsatta utvecklingen av Svenska Möten. Det är också viktigt att styrelsen har en förankring med en representant för Skåne som kommit att bli en av våra viktigaste regioner, säger Torbjörn Widén, styrelseordförande i Svenska Möten.

23 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Jonas Nilsson har verkat i branschen i 20 år. Han inledde sin karriär på Resohotellen och Hotell Horisont i Helsingborg som nattportier med vad som kom att bli ”världens längsta sommarjobb” och fastande för branschen direkt. Scandic köpte sedan Resohotellen, Jonas Nilsson managementutbildades inom koncernen och arbetade inom restaurang, konferens, försäljning och marknadsföring. När Hilton köpte Scandic följde han med till nordiska revenue-avdelningen och arbetade bland annat med intäktsoptimeringar, innan det var dags att vända åter till Skåne och Rusthållargården där han har varit sedan maj 2007.
– Det är mycket hedrande och utmanande att få verka i Svenska Mötens styrelse. Mitt mål är att fortsätta utveckla en konkurrenskraftig samsyn med gemensamt sälj- och marknadsföringsarbete och samtidigt värna om medlemmarnas mångfald. Hela verksamheten kretsar kring personliga relationer och förstå kundens behov. Jag tror på att lyssna på medlemmarna och vara öppen i dialogen, framtiden för oss ligger i att fortsätta arbeta för att vara mötespartnern nummer ett. Öresundsregionen är en väldigt stark och växande marknad där Svenska Möten också har en viktig roll i att lyfta regionen framåt, säger Jonas Nilsson vd Hotell Rusthållargården och styrelseledamot i Svenska Möten.

Jonas Nilsson är förutom ledamot i Svenska Mötens styrelse också engagerad i Destinationsbolaget kullen.se som marknadsför området kring Kullberg, samt Skånska Matupplevelser.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.