Ryska temaveckor på Tallink - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ryska temaveckor på Tallink

Ryska temaveckor på Tallink

Tallink firar rysk jul- och nyår med blinier, pelmeni, vodka samt rysk sång och dans för alla Tallinn- och Rigaresenärer de kommande veckorna. Från och med den 6 januari och sex veckor framåt är det ryskt specialtema ombord på samtliga fartyg på linjerna Stockholm - Tallinn, Stockholm - Riga och Helsingfors - Tallinn.

7 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Den ryska julen firas enligt den julianska kalendern först nu i januari och det ryska nyåret infaller den 14 januari. Detta firar Tallink genom att bjuda alla gäster på ryskt specialtema i restaurangerna, barerna och i showerna ombord på samtliga fartyg till Tallinn och Riga.

De populära ryska restaurangerna samt à la carte restaurangerna ombord dukar upp en mängd klassiska ryska läckerheter som blinier, pelmeni, mustiga soppor, kyckling Kiev och shasliki för att bara nämna några.

– Nu får alla i Sverige möjlighet att prova på det spännande ryska köket som blir mer och mer populärt över hela världen. Jag rekommenderar starkt att avnjuta de underbara ryska maträtterna i våra läckra ryska restauranger ombord. Den utsökta maten och den sköna miljön skapar en alldeles speciell sinnesstämning som alla borde uppleva, säger Irene Kiisk, Reklam- och marknadschef på Tallink Silja AB.

Underhållningen ombord går förstås i rysk melodi med bland annat ett fartfyllt showprogram som är skräddarsytt för Tallink och skönsjungande romantiska ryska toner i restaurangerna och barerna.

Barerna på Tallinks fartyg slår ett extra slag för cocktails som ”White Russian” och ”Black Russian” och Tax-free butikerna ombord har tagit fram förmånliga erbjudanden för den shoppingsugna.

Tallinks ryska temaveckor pågår mellan den 6 januari t.o.m. den 14 februari 2010 ombord på Baltic Queen och Victoria (Stockholm - Tallinn), Romantika och Silja Festival (Stockholm - Riga) och på Baltic Princess (Helsingfors - Tallinn).Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.