SAS Institute lanserar ny konferens om affärsanalys - | Konferensvärlden
Mötesnytt > SAS Institute lanserar ny konferens om affärsanalys

SAS Institute lanserar ny konferens om affärsanalys

SAS Institute introducerar för första gången en europeisk konferens inom området affärsanalys med besökare från hela världen. Konferensen, A2009, arrangeras den 1-2 juli på Radisson SAS Scandinavia Hotel i Köpenhamn

26 maj 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Konferensen A2009 är SAS svar på den ökade efterfrågan av analytiska tillämpningar. Konferensen riktar sig till affärsanalytiker, statistiker och mellanchefer från en mängd branscher och kommer att fokusera på olika tillämpningar av analys. Under två dagar får deltagare träffa flera hundra andra analytiker att dela erfarenheter med. Föreläsare från 12 länder kommer att delta. Sammanlagt kommer deltagarna att kunna lyssna på 33 föreläsningar av representanter från elva olika industrier där alla större analysområden tas upp.

? Vi ser konferensen som en fantastisk möjlighet för deltagare att utbyta idéer och information och ta del av de senaste trenderna och tillämpningarna inom analysområdet. Ofta sitter man på gigantiska mängder av data men den utnyttjas dåligt. Här kan vi diskutera hur man omvandlar data till värdefull kunskap för att öka affärsvärdet i sin verksamhet, säger Catharina Svenningstorp, ansvarig för Analys på SAS Institute i Sverige.

Konferensen kommer bland annat handla om att lösa komplexa affärsproblem och uppnå mätbara resultat. Att driva tillväxt kontinuerligt genom innovation och att kunna hantera förändringar. Enligt Catharina Svenningstorp, är analys en vital del i företagens långsiktiga strategi för att vara konkurrenskraftig.
? I lågkonjunkturer är det viktigt att vara mer effektiv till en lägre kostnad. Det är viktigt att lyfta upp analys på en strategisk nivå inom organisationen och låta analysen vara en integrerad del i företagets övergripande beslutsstöd, fortsätter Catharina.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.