Verktygen för mer effektiva och inspirerande möten på Såstaholm - | Konferensvärlden
Såstaholm
Mötesnytt > Verktygen för mer effektiva och inspirerande möten på Såstaholm

Verktygen för mer effektiva och inspirerande möten på Såstaholm

Mötestrender Som mötesanläggning är vårt mål att skapa förutsättningar för de bästa och mest givande mötena. Platsen och miljön är viktigare än man tror för att skapa framgångsrika möten. Nu vill vi inte bara skapa de bästa förutsättningar runt möten inom organisationen utan även bistå våra kunder med verktyg för att kunna leda de mest effektiva och inspirerande mötena på plats här på Såstaholm.

16 maj 2019, uppdaterad: 16 maj 2019

̶  Att vara verksam inom mötesindustrin innebär att skapa de bästa förutsättningarna för våra gäster att kunna genomföra bra möten. Förutom att vår herrgård kan erbjuda en inspirerande fysisk miljö med hög service kan vi nu erbjuda mötesledare verktyg som säkerställer mötet. För oss har det varit en självklarhet att först utbilda våra egna ledare och medarbetare i konsten att leda möten som är utvecklande, engagerande och som förbättrar gruppdynamiken. Som grädde på moset kan vi nu förmedla kunskapen om bra mötesteknik till våra gäster och erbjuda en mix av praktiska verktyg, om så önskas. Det går helt i linje med att vi är Mötescertifierade via Svenska Möten och blir ett ”add on” i vårt erbjudande, säger Cecilia Wingård, vd på Såstaholm Hotell & Konferens.

I snitt spenderar vi svenskar 30 procent av vår arbetsdag i möten, är du chef är siffran 50 procent. Undersökningar visar att hälften av alla möten är ineffektiva. Det innebär att väldigt mycket arbetstid och pengar går förlorade. Resultatbolaget har tagit fram konkreta verktyg för att kunna arbeta med möten på ett interaktivt och effektivt sätt.

̶  Ett tips för att få alla deltagarna aktiva på mötet är att alla får säga något under de första 20 minuterna på mötet. Då kan du till exempel använda Fotokorten, säger Karin Hedén, VD/Ägare på Resultatbolaget.

̶  Ett annat tips är att börja och sluta alltid ett möte på topp. Det är den känslan som deltagarna kommer att komma ihåg efter mötet. Då kan du till exempel använda Feedbackkorten där deltagarna får motivera varandras styrkor. Jag lovar att deltagarna kommer sväva ut från rummet, kanske med en och annan glädjetår i ögat, säger Karin Hedén.

Resultatbolagets verktyg för lyckade möten finns nu tillgängliga i alla mötes- och konferensrum på Såstaholm tillsammans med lätta instruktioner för alla mötesledare.

Läs mer om Såstaholm Hotell & Konferens på Konferensguiden.se och boka ditt nästa möte här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.