Scandic blir första hotellkedja i världen att lansera en ekologisk uniform - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic blir första hotellkedja i världen att lansera en ekologisk uniform

Scandic blir första hotellkedja i världen att lansera en ekologisk uniform

Scandic blir den första hotellkedjan i världen att satsa på en helt ekologisk uniform till sina medarbetare. Uniformen ska få en egen personlighet och själ, den ska visa vidden av det nya Scandic och göra medarbetarna stolta när de bär den. Scandics nya ekologiska uniform kommer att designas av en ledande modedesigner – vem det blir avslöjas inom kort.

15 juni 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Nu lämnar vi den gamla uniformstraditionen till förmån för mer kreativa och inspirerande kläder att möta våra gäster i varje dag. Vi kommer att hämta inspiration i modevärlden snarare än i gamla traditioner och förutfattade meningar om hur en uniform ska se ut, säger Thomas Engelhart, kommersiell chef på Scandic.

Scandic var först i branschen med att aktivt driva miljöfrågor, och man var först med att ta bort allt buteljerat vatten från sina hotell. Nu blir Scandic först igen. Satsningen på en ny, ekologisk uniform är också en naturlig följd av den utveckling Scandics varumärke genomgår. Scandics nya flaggskeppshotell med en spännande story att berätta genom design och uttryck har väckt mycket nyfikenhet och ett samarbete med en världsstjärna har hotellkedjan redan erfarenhet av – de senaste två åren har Jamie Oliver utvecklat menyer åt barn och mötesgäster på Scandic. Nu får han snart sällskap av ytterligare en stjärna inom sin genre. Vem det blir återstår att se.
– I dagsläget har vi en het lista med spännande namn på starka och inspirerande modeskapare som vi vill samarbeta med. Vi jobbar intensivt med att välja vem som ska designa hotellvärldens första helt ekologiska uniform för Scandic, och hoppas kunna avslöja vem det blir i slutet av 2010, säger Thomas Engelhart.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.