Scandic bygger nytt hotell vid Norges största mässanläggning - | Konferensvärlden
Scandic Portalen Scandic Norge
Mötesnytt > Scandic bygger nytt hotell vid Norges största mässanläggning

Scandic bygger nytt hotell vid Norges största mässanläggning

Stora möten Scandic Hotels, Nordens största hotelloperatör, öppnar under 2018 ett nytt hotell – Scandic Portalen – vid Norges största mässanläggning i Lilleström. Lilleström är en av Norges viktigaste knutpunkter för affärsresande och det enda stoppet mellan flygplatsen och Oslo Centralstation.

6 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Det nya hotellet, som kommer att vara beläget vid järnvägsstationen i Lilleström, kommer vara områdets högsta byggnad med sina 12 våningar. Hotellet kommer att bestå av 220 rum samt en mötes- och konferensavdelning på 500 kvadratmeter. Hotellet beräknas vara klart i januari 2018.

Scandic Portalen, med sin strategiska placering vid en av Norges viktigaste knutpunkter för affärsresande samt vid Norges största mässanläggning, blir ett värdefullt tillskott i vår norska hotellportfölj, säger Frank Fiskers, koncernchef & VD Scandic Hotels.

Jag är väldigt nöjd med att få Scandic som hotelloperatör i Portalen och är övertygad om att hotellet blir väldigt viktigt för Lilleström som ort. Placeringen vid Norges största mässanläggning är bra och Scandic kommer att förstärka Lilleström som mässdestination, samtidigt kommer mässorna att bidra till en hög beläggning på hotellet, säger Arne Baumann, verkställande direktör i OBOS kommersiella fastigheter.

Lilleström ligger två mil från Oslo och är flygtågets enda stopp mellan flygplatsen och Oslo Centralstation. Portalen-området är den viktigaste knutpunkten för affärsresande i regionen. Området kommer också bestå av lägenheter, handelslokaler och en kontorsbyggnad.

Ägare och byggherre är OBOS, Norges största medlemsägda förvaltare och fastighets-utvecklingsbolag av både bostäder och kommersiella fastigheter. Veidekke har valts som byggbolag.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.