Scandic i samarbete med Live Nation - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic i samarbete med Live Nation

Scandic i samarbete med Live Nation

Nu kan Scandic erbjuda sina hotellgäster konsertpaket med övernattning, middag och biljetter till de största konserterna och evenemangen i Norden. Artisterna och deras band samt all annan medföljande personal, kan bo på Scandic samtidigt som konsertarrangören Live Nation kan ordna VIP-events i hotellkedjans restauranger och barer.

25 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Avtalet mellan konsertarrangören Live Nation och biljettåterförsäljaren Ticnet, som tillsammans kallas Live Nation Entertainment, samt hotellkedjan Scandic är helt unikt. Det gäller under perioden 2011-2013 och omfattar hela Norden.
– Samarbetet med Live Nation Entertainment ger oss en enastående möjlighet att erbjuda Scandics gäster en trevlig helhetsupplevelse med hotellövernattning, en god middag och biljetter till de mest eftertraktade konserterna och evenemangen, säger Anders Ehrling, koncernchef för Scandic.
– Vi har valt att samarbeta med Scandic eftersom det är en kedja som strävar mot att erbjuda sina kunder en helhetsupplevelse som även innefattar underhållning. Vi ser då en tydlig koppling till vår verksamhet. Många fans söker övernattning då det går på våra evenemang. Både Live Nation och Scandic vill tillsammans skapa den bästa upplevelsen för artistens fans säger Tobias Ekman Commercial Director Live Nation Nordic.

Scandic kommer att informera om de aktuella evenemangen på www.scandichotels.se, på hotellen och direkt till kundklubben som består av drygt 700 000 stamgäster från små och stora företag.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.