Scandic köper fyra nya hotell i Finland - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic köper fyra nya hotell i Finland

Scandic köper fyra nya hotell i Finland

Scandic köper hotellen Linnea, Rivoli och Salpaus från Next Hotels i Finland. I avtalet ingår också ett helt nytt hotell som kommer att byggas i Helsingfors. De fyra nya hotellen stärker Scandics position på den finska marknaden och visar tydligt hotellkedjans ambition att fortsätta växa i Finland.

26 mars 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– De nya hotellen blir viktiga för vårt utbud i Finland genom att de tillför nya städer att välja på i vår växande hotellkedja. När Scandic Paasi öppnar i Helsingfors får vi också ett nytt spännande flaggskeppshotell, säger Frank Fiskers, koncernchef och vd på Scandic.

Det kommer nu att finnas 27 Scandic-hotell med sammanlagt 5000 rum i Finland. Personalen på de existerande hotellen kommer att bli en del av Scandics starka team av totalt 1000 medarbetare i Finland.
– De tre hotellen är ledande på sina respektive lokala marknader och jag ser att det finns stora utvecklingsmöjligheter för dem som en del i Scandics varumärke, säger Aarne Hallama, landschef för Scandic Finland. Vi vill utveckla verksamheten och förbättra kundservicen på de nya hotellen genom att knyta dem till Scandics sälj- och marknadsnätverk samt vårt populära stamgästprogram. Dessutom kommer varje hotell få en minibutik som är öppet dygnet runt och ett modernt gym — allt enligt Scandics koncept.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.