Scandic öppnar nytt hotell i norska Lindesnes - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic öppnar nytt hotell i norska Lindesnes

Scandic öppnar nytt hotell i norska Lindesnes

Scandic – Nordens ledande hotellkedja – inleder ett samarbete med Lunde-gruppen och öppnar i juli ett nytt hotell i Lindesnes, i allra sydligaste Norge. Målet är att Scandic Lindesnes ska bli ett av landets främsta centrum för vattensporter.

4 februari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi har redan sett ett enormt intresse för vår nya satsning i Lindesnes. Scandics mål är att bli det mest hälsosamma företaget i resebranschen – därför gör vi allt vi kan för att våra gäster ska kunna både äta och leva sunt. Exempel på detta är vårt samarbete med stjärnkocken Jamie Oliver och att vi bygger nya gym på alla våra hotell, berättar Fransk Fiskers som är VD och koncernchef för Scandic.

Scandic Lindesnes kommer att utmana mer traditionella kurs- och konferensföretag om marknadsandelarna, men även företag inom semester- och fritidsbranschen.

Engagerat samarbeteScandic Lindesnes kommer att bli en spännande nykomling på den norska hotellmarknaden under 2010.
– Jag är så klart väldigt stolt över att Nordens ledande och kanske bäst drivna hotellkedja väljer att samarbeta med oss. Jag ser det som en kvalitetsstämpel, säger Hans Petter Hagen som är projektledare hos norska Lunde-gruppen, huvudägare av fastigheten.

Unikt lägeHotellet har ett fantastiskt läge omgivet av härliga sandstränder, tre fjordar, två hav, en historisk kanal och den välkända Lindesnes Fyr. Men framför allt innebär läget goda möjligheter till olika vattenaktiviteter, t.ex. dykning, fiske och vatten- och strandsporter. Förutom 154 rum och sviter kommer hotellet även att kunna erbjuda en spa- och friskvårdsanläggning, gym, kurs- och konferensfaciliteter, restaurang och andra serveringsmöjligheter.
– Lokalbefolkningen har redan förälskat sig i detta område. Nu är det dags för resten av världen att upptäcka den vackra naturen kring Lindesnes, säger Frank Fiskers.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.