Scandics nya Sverigechef hyllar gästerna - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandics nya Sverigechef hyllar gästerna

Scandics nya Sverigechef hyllar gästerna

Scandic stärker sin organisation ytterligare och rekryterar en ny Sverigechef. Joakim Nilsson tar över som chef för Scandics 73 hotell i Sverige.

27 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

- Scandic växer i Europa och sedan 2007 har det tillkommit fem nya hotell enbart i Sverige. Dessutom öppnar ytterligare tre stora hotell inom kort, i centrala Stockholm, Kista och Karlskrona. Den svenska marknaden är Scandics enskilt största, med 73 hotell och en omsättning på cirka fyra miljarder kronor, därför var det en utmaning att hitta rätt person för jobbet, berättar Frank Fiskers, vd och koncernchef för Scandic.

Rätt person för jobbet blev Joakim Nilsson, som närmast kommer från Menigo Foodservice AB, där han var Business Area Director. Joakim är civilekonom från Uppsala universitet och har en lång karriär inom både detaljhandel och charterindustri, med ledande roller inom försäljning, marknad och drift på 7-eleven, Pressbyrån och Fritidsresor.

- Mina första intryck från Scandic är otroligt positiva och har till stor del handlat om människorna jag möter och de människor som möter varandra på våra hotell. Gästen är navet allt snurrar kring, och i min uppgift blir det enormt viktigt att ge hotellen samt hotelldirektörerna de förutsättningar som behövs för att kunna fortsätta erbjuda inspirerande mötesplatser och en fin logiprodukt varje dag. Det är med stor ödmjukhet och glädje jag nu tar över stafettpinnen som Sverigechef för den ledande hotellkedjan i landet, säger Joakim.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.