Sejour Haga Slott fick 3 druvklasar i utmärkelsen Munskänkarnas Vinkrog 2011 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sejour Haga Slott fick 3 druvklasar i utmärkelsen Munskänkarnas Vinkrog 2011

Sejour Haga Slott fick 3 druvklasar i utmärkelsen Munskänkarnas Vinkrog 2011

Som enda restaurang i Mälardalen, fick Sejour Haga Slott utanför Enköping maximala 3 druvklasar i den eftertraktade utmärkelsen Munskänkarnas Vinkrog 2011.

20 april 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

För att få utmärkelsen måste en restaurang ha en mycket hög ambitionsnivå inom viner, och möta de högt satta kriterier som Munskänkarna fastställt. Kriterierna fokuserar på vinkvalitet, utbud och variation, såväl som information och prisläge.
– Fantastiskt roligt, säger Carina Tranberg, restaurangchef och dryckesansvarig på Sejour Haga Slott. Vi lägger ned mycket tid och omsorg på att kunna ge våra gäster en minnesvärd vin- och matupplevelse. Att uppmärksammas med en sådan här utmärkelse stärker oss i vårt arbete att bli ännu bättre.

Carina Tranberg har arbetet på Haga Slott sedan 1990, och med åren utvecklat såväl kvalitet som utbud på dryckessidan. Tanken är att gästerna ska erbjudas ett brett utbud av kvalitativa viner, oavsett om de kommer till slottet för konferens, fest, weekend eller något evenemang.
– På vinlistan finns också vår egen exklusiva Haga Slottschampagne, Cuvée des Dames, från champagnehuset Grémillet. Den vann en guldmedalj i prestigefyllda Guide Hachette des Vins 2011 och vi är förstås så stolta över att få servera den, säger Carina Tranberg.

Gästerna på Haga Slott kan också erbjudas en visning av vinkällaren, som har anor från 1400-talet och ligger intill det som en gång var fängelsehåla. Nu har vi bara vinerna inlåsta där nere!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.