Showroom för höjdarmöten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Showroom för höjdarmöten

Showroom för höjdarmöten

Hur marknadsför man en takpark som ännu inte byggts på bästa sätt?

19 december 2013,

Frågar du kommunikationsbyrån Onemotion och Diligentia och fastighetsbolaget Diligentia så blir svaret ”genom att bygga ett showroom med upplevelsebaserat säljmaterial”. Det är nämligen vad de har gjort på Lästmakargatan 19 i Stockholm. Där kan man numera kliva in i ett rum som ska ge känslan av att man befinner sig på den blivande takterassen på Diligentias kontorsbyggnad på Sveavägen 44.

– Vi valde det från Sveavägen 44 som sticker ut mest och byggde ett säljdrivande upplevelsecenter som både inspirerar, informerar och levandegör kontorsbyggnaden, säger Tomasz Pieniazek, kundansvarig hos Onemotion.

Väggarna i lokalen som ligger i markplan på Lästmakargatan är tapetserade i Stockholmsmotiv, samma vyer som man kommer att spana ut över från den takterass som ska byggas – man kommer att se Stockholm åt alla håll. Här finns också surrande bikupor, en interaktiv kikare som visar utsikten i panoramavy, gräsplättar där man kan slå sig ner i en solstol eller en filt och ha picknick, trägångar, terasser, bar och ”balkonger” som man kan kika ner ifrån och se folk gå förbi. Med hjälp av belysningen i lokalen kan man ställa om ljuset till gryning, dag, skymning eller natt.

Luntmakargatan används i första hand som showroom men går också att hyra som möteslokal eller eventyta fram till den riktiga takparken på Sveavägen öppnar om drygt ett år. Diligentias tanke är att man då också kommer att kunna hyra takterassen för events med utsikt över Stockholms takåsar. Även om det i första hand blir hyresgästerna i kontorsbyggnaden som får tillgång till terrassen, enligt Helena Ekman, uthyrningschef på Diligentia. Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.