Siggesta Gård rustar för framtiden - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Siggesta Gård rustar för framtiden

Siggesta Gård rustar för framtiden

På Siggesta Gård längtar man efter att bjuda in till den naturnära och genuina framtiden. Just nu utökar man bland annat med två nya padel banor, ett nytt ”Byhus” och 6 nya dubbelrum, samt ytterligare ett nytt hus med 12 dubbelrum. Allt beräknas vara klart under året 2021.

10 maj 2021,

Outdoorkoncept ett vinnande koncept

På Siggesta Gård har det varit upp och ner hela året. Få eller inga konferenser och event, men mycket privata bokningar. I augusti/september 2020 när det vände såg man att efterfrågan på outdoorkonceptet ökade, därför erbjuds numera även utomhusmatlagning, faciliterad Walk and Talk, ledarskapsträning med hästar, vandring med eftermiddagsfika på naturstranden och Bush Craft m.m.

- Det känns väldigt roligt att fortsatt bygga vidare på detta koncept och vår närmiljö är ju helt unik med öppna landskap, skog, hav och klippor i orörd miljö. Vi har planerat att lägga en badbrygga med bastu på stranden och det kommer finnas hängmattor och grillplats för våra hotell- och konferensgäster som vill hänga på vår strand och njuta av den fantastiska orörda sandöfjärden, berättar Katarina Romero, försäljningschef på Siggesta Gård.

Konferens i vår godisbutik

Man har även påbörjat en ombyggnation av den fina godisbutik som under sommaren är för godis och glass men som övrig tid på året kommer bli en unik och väldigt trevlig konferenslokal och chambre séparée med plats för exklusiva möten och vinprovningar.

- Det vi ser fram emot mest av allt är att vi efter 5 år fått en ny detaljplan som gör det möjligt att fortsatt utveckla vårt fina destinationshotell. Nästa etapp blir att bygga klart Siggesta By för att sedan starta upp bygget av Siggesta Skogsby som kommer att etableras i anslutning till Siggesta By men med ännu mer natur utanför husknuten, fönstertak med utsikt mot trädkronorna och dovhjortarna som betar precis utanför fönstret. Redan i höst står de första rummen vara klara, 6 nya vackra dubbelrum, senare kommer ytterligare ett Byhus bli klart med 12 stycken dubbelrum, berättar Katarina Romero. Dessutom kommer vi få två stycken padel banor, och förstärka vårt uthomhuskoncept – hållbar livsstil, avslutar Katarina.

Läs mer om Siggesta Gård på systersajten Konferensguiden.se och få kostnadsfri hjälp med din bokning här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.