Sigtuna välkomnar Tällberg Forum - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sigtuna välkomnar Tällberg Forum

Sigtuna välkomnar Tällberg Forum

Det internationella Tällberg Forum 2011 hålls i Sigtuna. Från hela världen väntas upp till 700 deltagare komma för att diskutera frågor kring global samverkan.

19 oktober 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Den 29 juni till 3 juli 2011 välkomnar Sigtuna Tällberg Forum 2011 – ett återkommande internationellt och politiskt oberoende forum för samtal kring frågan ”Hur i hela världen skall vi leva tillsammans – Vi människor och vi med naturen?”. Temat för 2011 års forumarbete blir ”Hur kan vi komma överens om att bli överens” med tonvikt på ekonomi-, energi- och miljöekvationen.
– Tällberg Forums relevans för människor ligger i förmågan att ha handen på tidens puls i den ständiga utforskningen av de krafter som formar framtid. Vår metod bygger givetvis på analys och vetenskap, men vi behöver också kulturens förmåga till intuition och fantasi. Men också naturen är oss en aldrig sinande källa till inspiration, säger Bo Ekman ordförande Tällberg Foundation.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Sigtuna kommun får förtroendet att stå värd för ett stort kvalitetsarrangemang i världsklass. Det har en stor betydelse för vår kommun och belyser återigen vilken kapacitet destinationen Sigtuna har att ta emot möten av den här kalibern, säger kommunstyrelsens ordförande kommunalrådet Anders Johansson.

– Att valet föll på Sigtuna gläder oss enormt. Den historiska platsen, de goda kommunikationerna och vår stora kapacitet av konferensanläggningar ger en perfekt miljö för de stora möten som söker de informella mötenas möjligheter, säger Camilla Zedendahl, vd på Sigtuna Turism.

För att kunna möta Tällberg Foundations önskemål samarbetar nu hela Sigtuna, däribland Sigtuna stads sju konferensanläggningar, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, Stockholm Arlanda Flygplats, Sigtuna kommun och Sigtuna Turism.
– Det är fantastiskt att arbeta i Sigtuna där samarbete är en självklarhet, inte bara ett vackert ord, säger Camilla Zedendahl.

– Tillsammans med grundaren av Tällberg Foundation Bo Ekman och hans skickliga medarbetare har vi i kommunledningen och hela destinationen Sigtuna under ett kort och mycket intensivt arbete hittat bästa möjliga plats och upplägg för detta internationellt viktiga och stora arrangemang. Å kommunens vägnar hälsar vi Tällberg Forum 2011 in Sigtunas delegater välkomna till oss i juni 2011, säger kommunstyrelsens ordförande kommunalrådet Anders Johansson.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.