Sjärnorna byter slott igen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sjärnorna byter slott igen

Sjärnorna byter slott igen

SVT:s program Stjärnorna på slottet byter nu inspelningsplats igen, och flyttar österut efter två år på Thorskogs slott i Bohuslän.

24 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Årets program kommer att spelas in på Görvälns Slott några mil norr om Stockholm, där stjärnorna Johan Rheborg, Maria Lundqvist, Kim Anderzon, Christer Lindarw och Johan Rabaeus kommer att mötas under en vecka i sommar. Resultatet får vi som vanligt se under jul- och nyårshelgerna.
– Vi föll för den fantastiska utemiljön och den moderna varianten av slottsinredning som finns på Görväln, den passar årets produktion perfekt, säger Tina Graffman som är producent av Stjärnorna På Slottet och fortsätter:
– Det är dessutom kul att flytta produktionen till Stockholm för första gången och visa upp miljön kring Mälaren och Huvudstaden.

Görvälns Slott är ett slott från slutet av 1600-talet och ligger på en kulle i Järfälla med en fantastisk utsikt över Mälaren. Slottet totalrenoverades under 2008 och 38 helt nya hotellrum byggdes i befintliga byggnader, bland annat slottets flyglar. Inspirationen till inredningen är hämtad från slottsmiljöer i framför allt Italien blandat med modern inredning.
– Vi är givetvis mycket glada över att få produktionen på ”vårt” slott, SvTs tankar om hur den nya produktionen skall se ut går hand i hand med vårt varumärke, säger Johan Eklund VD på Görvälns Slott.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.