Sjöstugan SPA på Gimo Herrgård har renoverats och byggts ut - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sjöstugan SPA på Gimo Herrgård har renoverats och byggts ut

Sjöstugan SPA på Gimo Herrgård har renoverats och byggts ut

Mötestrender Intill strandkanten på Gimosjön ligger Sjöstugan SPA, som nyligen blivit utbyggd och renoverad. I Sjöstugan finns numera en bastu, tre utomhusjacuzzis, en vedeldad badtunna och badbrygga för bad året runt, behandlingsrum samt en bar och lounge med panoramautsikt över sjön. På Sjöstugans övervåning finns ett fullt utrustat mötesrum och på nedervåningen serveras hälsosamma shots och smoothies i baren. Lokalen rymmer upp till 50 deltagare.

5 mars 2019,

– Gimo Herrgård ligger med naturen alldeles in på husknuten och det kändes naturligt att dels ta vara på lugnet som naturen ger oss, men också att fylla ett behov som våra kunder har efterfrågat. Den stora terrassen med panoramafönster bjuder in till lugna, rofyllda stunder. Inspirationen fick vi från Norden, där ek och björk är dominerande träslag som i kombination med granit skapar en rustik och välkomnande känsla, berättar vd Mathias Schneider.

Sjöstugan SPA är en samtida tillflyktsort för den som söker avkoppling och lugn i en allt mer uppkopplad värld. Många önskar kombinera konferensvistelsen med en avkopplande spaupplevelse, som definitivt ger en extra guldkant på besöket.

– Konceptet ”Badrocksmöten” har blivit en riktig storsäljare bland ledningsgrupper och mindre sällskap som önskar kombinera nytta med nöje, avslutar Mathias Schneider.

Läs mer om Gimo Herrgård på Konferensguiden.se och boka ert nästa möte här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.