Skåvsjöholm rekryterar vd från Stureplansgruppen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Skåvsjöholm rekryterar vd från Stureplansgruppen

Skåvsjöholm rekryterar vd från Stureplansgruppen

På nya platser Carin Sjöberg har utsetts till ny vd för Skåvsjöholm AB. Carin Sjöberg, som idag är vd för Stockholm City Conference Centre AB samt tidigare vd för SPG Venues & Event och del av Stureplansgruppens ledningsgrupp, ersätter 1 juni nuvarande vd Thomas Olors.

1 juni 2023, uppdaterad: 1 juni 2023

– Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få leda Skåvsjöholm eller ”Skåvan” som vi säger i folkmun. Det är en mycket välskött anläggning och det ska bli spännande att se hur vi tillsammans kan förädla denna mötespärla. Skåvsjöholm är en väldigt fin mötesanläggning med ett uttalat hållbarhetsfokus och ett fantastiskt läge precis vid vattnet. Med en slogan som ”Prickfria Möten” är ambitionsnivån hög och tillsammans med viljan att leverera en mötesplats i världsklass med de erfarna medarbetarna, så finns det en fantastisk utvecklingspotential, säger Carin Sjöberg, ny vd på Skåvsjöholm.

– Det är med varm hand jag lämnar över uppdraget att fortsätta utveckling och förädling av mötesverksamheten på Skåvsjöholm till Carin. Hennes breda erfarenhet kommer att ta Skåvsjöholm vidare på sin resa som en ledande mötesanläggning och in i framtiden på bästa sätt, säger Thomas Olors.

Carin Sjöberg har sin bakgrund i besöksnäringen och media, med befattningar bland annat som vd för Clarion Hotel i Visby, vd för Gotlands Media, försäljningsdirektör för HRG Nordic, Hogg Robinson Group samt inom Radisson SAS/Rezidor-koncernen.

PRICKFRIA MÖTEN I FANTASTISK SKÄRGÅRDSMILJÖ
Skåvsjöholm hittar ni i härlig skärgårdsmiljö, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Här möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vacker restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Målet är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.

Läs mer och boka din konferens på Skåvsjöholm här->>Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.