Skepparholmen lanserar blodsockersäkra konferenser - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Skepparholmen lanserar blodsockersäkra konferenser

Skepparholmen lanserar blodsockersäkra konferenser

Skepparholmens är en av Sveriges ledande konferensanläggningar när det gäller att på olika sätt lyfta frågor om arbetsliv och hälsa. Nu lanserar man ett tillval som gör konferensgästerna piggare.

31 mars 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Blodsockersäker konferens, med mat, dryck och tilltugg som håller blodsockret på en jämn nivå, är ett alternativ som skapar goda förutsättningar för idérika och kreativa möten, säger Gabriella Persson Klahr, vd för Skepparholmen.

För att kunna behålla koncentrationen och ha fokus under en hel dags konfererande är det viktigt att hålla en jämn blodsockernivå.

– Under rubriken blodsockersäker konferens serverar vi mat, dryck och tilltugg som hjälper till att hålla blodsockerkurvan jämn under långa konferensdagar, säger Gabriella Persson Klahr.


På den blodsockersäkra konferensen får gästerna till exempel nyttiga och goda tilltugg vid ankomsten och till eftermiddagsfikat. Dessutom guidas man genom lunchbuffén av en särskild märkning för de blodsockersäkra alternativen. I programmet ligger också 20 minuters uppiggande do-in eller stavgång under eftermiddagen. Som extra tillval kan man välja en kortare föreläsning i ämnet av Jannice Andén, kostrådgivare på Skepparholmen. Deltagarna får då också med sig en liten men inspirerande receptbank.


Skepparholmens hotell- och konferensanläggning i Saltsjö-Boo utanför Stockholm, har ett stort utbud av aktiviteter och kurser på temat "hälsa i arbetet".

– Vi erbjuder ett varierat program där ledningsgrupper och företags anställda arbetar med till exempel hälsosamt ledarskap och motivation för en bättre hälsa. Den blodsockersäkra konferensen är en liten men viktig del som gör det lättare för våra konferensgäster att må bra och vara kreativa under arbetsdagen, säger Gabriella Persson Klahr.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.