Skicka "levande julkort" med renar från Funäsdalen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Skicka "levande julkort" med renar från Funäsdalen

Skicka "levande julkort" med renar från Funäsdalen

Nu kan man skicka julkort med motiv av levande renar från toppen av Funäsdalsberget. Det är Posten som i samarbete med Funäsdalsberget och familjen Blindh från Handölsdalens sameby som nu lanserar ”Levande julkort”. Via www.levandejulkort.se kan du fotografera levande renar i ett specialbyggt hägn på toppen av Funäsdalsberget. Posten tar sedan hand om tryck och distribution av julkortet.

1 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Riktiga renar i sin vardagliga miljö, den enastående miljön och utsikten, snösäkerheten och det faktum att vi har tillgång till fiberkapacitet längst upp på toppen gjorde att vi valde Funäsdalsberget, säger Anette Eriksson, pressansvarig på Posten.

I år räknar Posten med att vi skickar cirka 35 miljoner julkort. Man räknar också med att flera av dessa julhälsningar skickas från toppen av Funäsdalsberget där man kan följa åtta renar i sin vardagsmiljö. Aktiviteten pågår på www.levandejulkort.se från den 1 till 16 december. Bästa julkortet på renarna vinner en vistelse på Funäsdalsberget. Omröstningen sker bland annat via Postens Facebooksida.
– Vi är såklart stolta att Posten valde Funäsdalsberget och tyckte att vår fjällmiljö passade för deras julkortsaktivitet i år. För oss blir det en välkommen aktivitet längst uppe på toppen plus att det förstås blir lite extra uppmärksamhet kring vår anläggning, säger Kevin Kirk, vd Funäsdalens Alpina AB.

Vill man bara njuta av de vackra djuren går det förstås också bra. Då är det bara att ta sexstolsliften upp de nästan 1 000 meterna till toppen av Funäsdalsberget.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.