Skogshem & Wijk + Unika Nöjen = Sant - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Skogshem & Wijk + Unika Nöjen = Sant

Skogshem & Wijk + Unika Nöjen = Sant

Konferenspärlor Skogshem & Wijk på Lidingö startar ett samarbete med Unika Nöjen och Mathias Ljung, mest känd för att vara mannen bakom Måndagsklubben, Club Retro och Schlagerfredag men även en duktig artistbokare. Skogshem & Wijk börjar därmed erbjuda sina konferensgäster färdiga shower och nöjen.

15 juni 2015, uppdaterad: 15 juni 2015

- Vi är väldigt glada och stolta, säger Mats Engstrand, försäljnings och marknadschef på Skogshem & Wijk, över samarbetet. Vi vill kunna erbjuda våra befintliga och nya konferensgäster ett färdigt koncept med shower, artister, underhållning m.m. som inte kostar skjortan. Det blir väldigt enkelt då Mathias kommer att sitta med oss på Skogshem & Wijk. Det skall inte behöva kosta mera än någon hundralapp per person att ha professionella kända showgrupper som underhållning i samband med konferensen, kickoffen eller den privata festen/bröllopet. Även kunna erbjuda duktiga gästartister eller föreläsare som engagerar och ger energi.

Skogshem & Wijk har väldigt bra lokaler för detta, dels en Eventarena för ca 500 personer men även mindre lokaler, matsalar för arrangemang från 2 till 350 personer. Målet har varit att gästerna/kunderna skall få en enkel väg och inte behöva betala för mycket för evenemanget!

- Det är väldigt spännande och nytt för mig att jobba med en konferensanläggning direkt, säger Mathias Ljung, ägare av Unika Nöjen. Jag har oftast jobbat med nattklubbar och kedjor men ser stora möjligheter även för att göra arrangemang för privatmarknaden. Lidingö ligger bara en bro ifrån central Stockholm och med nya tunneln, Norra länken, har resvägen minskat med 15 minuter enkel resa om man kommer norr eller söder ifrån stan.

Patrik Olsson, som ansvarar för den dagliga försäljningen på anläggningen, säger att de vill erbjuda de som gillar sång, musik, dans, trolleri och show något extra. Det blir även ett roligt komplement till övriga aktiviter som erbjuds, så som seglingar, energiboostar, träningsaktiviteter m.m.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.