Smakfull pepparkakskonst - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Smakfull pepparkakskonst

Smakfull pepparkakskonst

För sjätte året i rad arrangerar Gothia Towers den populära pepparkakstävlingen. Varje år ökar intresset bland allmänheten om att få vara med och tävla.
– Det är våra gäster som bestämmer vem som segrar i tävlingen. Alla har möjlighet att komma in och rösta på sin favorit bland pepparkaksskapelserna, säger Maj Wedenberg, marknadsavdelningen på Gothia Towers.

26 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Gothia Towers har under flera år överraskat med spännande och annorlunda utställningar. Den traditionella pepparkaksutställningen är utan tvivel den mest väldoftande av dem alla.

Det verkar inte finnas några gränser för vad som kan byggas i pepparkaksdeg. Föregående år har det bland annat bakats en berg- och dalbana, eldsprutande drake och klänning. Vilka sorters kreationer det är som tävlar i år är än så länge en välbevarad hemlighet.

– Pepparkakstävlingen är helt klart en publikfavorit, förra året röstade fler än 5000 på bidragen, och det är inte svårt att förstå varför; engagemanget och kreativiteten bland de tävlande är fantastiskt och det är lika spännande varje år att få se de olika mästerverken, fortsätter Maj Wedenberg.

Utställningen pågår i Gothia Towers lobby 27 november - 5 januari. Det är privatpersoner som tävlar. Alla har möjlighet att komma in och rösta på sin favorit bland kreationerna.

Första-, andra- och tredjepris delas ut i pepparkakstävlingen. Bland dem som röstat på det vinnande bidraget lottas det ut ett presentkort.

För tredje året i rad:

I samarbete med GE Göteborg kommer Gothia Towers att ha en julklappsinsamling intill pepparkaksutställningen mellan 27 november och 22 december. Där kan allmänheten lämna in julklappar som kommer att gå till alla de barn som tillbringar julen på kvinnojourer, barnhem och andra allmänna institutioner i Göteborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.