Smartare möten på Park Inn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Smartare möten på Park Inn

Smartare möten på Park Inn

Nu inför Park Inn by Radisson konceptet ”Smart Meetings & Events” på alla hotell. Målet är att alla Park Inn ska erbjuda tillmötesgående upplevelser, från början till slut – för alla typer av möten och händelser.

23 september 2014,

Först ut i Sverige med att införa "Smart Meetings & Events" var Park Inn by Radisson Solna. Här har man nu börjat jobba efter nya, gemensamma mallar för att bland annat säkerställa kvalitet på teknik, service, och mat. Nu står Park Inn by Radisson Uppsala på tur, där ansvarig är Ann-Sophie Myrefelt, General Manager:

– Vi är precis i uppstartsfasen och till stor del handlar det om att paketera och kvalitetssäkra mycket av det vi redan har. Från marknadsföring och införsäljning till uppföljning och feedback efter genomfört möte. Främsta styrkan med Smart Meetings & Events, för Park Inn by Radisson, är att vi nu får ett möteskoncept som man som gäst känner igen på samtliga av kedjans hotell.

För kunder innebär nyheterna bland annat att man vet exakt vad man får, oavsett Park Inn-hotell, samtidigt som man får nya valmöjligheter för att hitta lösningar som passar just sina behov. För att koncepten ska bli lyckade är personalen på varje hotell en avgörande faktor. Något Ann-Sophie ser som ytterligare en styrka.

– Mina medarbetare har upplevt arbetet med att jobba in konceptet som inspirerande, roligt och lärande. Nyckelpersoner har varit involverade i att lokalanpassa ett centralt koncept, i allt från offerters utseende till hur vi ska servera och presentera måltiderna. Våra kunder kommer att uppleva oss som moderna, effektiva, proffsiga, enkla att ha att göra med och de får en snygg paketering av möten – med en lekfull twist.

Konceptet Smart Food, som finns på Park Inn sedan tidigare, kommer att vidareutvecklas, i Uppsala är det Kaisa Eidenert, Restaurant & Housekeeping manager, som ansvarar för det:

– Vi har redan kommit långt vad gäller nyttig, god och variationsrik konferensmat men med ett tydligt koncept säkerställs det att vi jobbar mot samma mål. Paketeringen tydliggör och underlättar mitt arbete som lagledare och vi kommer att få leva ut vår kreativitet och lekfullhet ännu mer. Våra gäster kommer att bli ännu gladare och ännu mer nyfikna på oss.

Helena Hammarberg Eriksson, Front Desk & Conference Manager, är också positiv till de nyheter Smart Meetings & Events innebär:

– Det tydliggör vikten av samarbete internt, där vi säkerställer hela kedjan för att kunna erbjuda och leverera lyckade möten och event. Internt ska alla förstå sin viktiga del inför varje möte så att vi kan erbjuda det bästa vi kan – och lite till – för varje gäst med dess unika behov.

Smart Meetings & Events bygger på tre grundpelare:

1 Connection, som i uppkopplad, står för att det alltid finns kostnadsfri, pålitlig wifi tillgängligt, oavsett var på hotellet man befinner sig. Samtidigt som man inför konceptet säkerställer man också den tekniska utrustningen på varje hotell.

2 Choice – som i valmöjligheter. Som mötesplanerare blir det lätt att välja alternativ som passar efter tillfälle – vad gäller alltifrån, plats, lokal och mötestid till mat och boende.

3 Community – som i att tillhöra, här har man tagit fram Club Carlson for Planners, ett bonusprogram för mötesbokare.

– Vi känner stolthet över att kunna erbjuda ett gemensamt koncept med hög nivå vad gäller teknik och utrustning, valfrihet i olika mötespaket och nya spännande mat- och fikavariationer tillsammans med vårt servicekoncept Yes I Can! och lojalitetsprogrammet Club Carlson for Planners. Det senare i vilket vi också erbjuder möjligheten att klimatkompensera för möten, säger Helena.

Park Inn by Radisson

har över 140 hotell runt om i världen. Konceptet Smart Meetings & Events kommer att införas på samtliga hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika. 

Läs mer på: www.parkinn.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.