Snart finns Marcus Samuelssons matkoncept på Kungsholmen
Clarion Hotel Amaranten i Stockholm öppnar snart Kitchen & Table i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson.
8 maj 2014,
Snart öppnar Kitchen & Table i Clarion Hotel Amaranten, på Kungsholmen i Stockholm. Från den 16 maj kan man där testa Marcus Samuelsson matkoncept som bygger på "fun dining" och erbjuder en mix av amerikanska och svenska klassiker. Lokalproducerade råvaror tillagas med inspiration av Manhattans atmosfär, smaker och dofter.
"Manhattan och Kungsholmen hand i hand, det här har jag sett fram emot. Det här kommer bli öbornas nya favorit, ett ”hang-out” med något för alla. "Fun dining" är alltid mixen av maten, kulturen, musiken och människorna.", säger Marcus Samuelsson, Co-operator and Creative Director, Kitchen & Table.
Restaurangen är den 13:e som öppnas inom konceptet, som så småningom ska finnas på samtliga Clarion Hotel i Norden. På Kitchen & Table, Hotel Amaranten kommer det att finnas 120 sittplatser varav 20 i centrala baren. På uteserveringen finns 30 platser. I sommar kommer man ha öppet från klockan 17, i höst öppnar man även för lunch.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.