Snart öppnar Malmö Airport Visitor Center - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Snart öppnar Malmö Airport Visitor Center

Snart öppnar Malmö Airport Visitor Center

Den 14 januari öppnar Visitor Center på flygplatsen. Centret kommer att bli en mötes- och utställningsplats med fokus på flygplats och turism. Visitor Center drivs av Swedavia Malmö Airport i nära samarbete med Tourism in Skåne AB och Malmö Stad.

20 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Malmö Airport Visitor Center har delats in i olika ytor där besökaren själv kan söka information och även inspireras till nya idéer om Skånevistelsen. Centret blir för många besökare till Skåne en första kontakt med besöksservicen och därför ett viktigt komplement till andra informationskanaler om Skåne. Målgruppen består av besökare och resenärer som passerar flygplatsen. Antalet resenärer ökar och under år 2010 beräknas över 1,6 miljoner resenärer ha flugit från Malmö Airport.
– Visitor Center ger nya möjlighet till att ta del av Skånes utbud av boende, aktiviteter, evenemang och upplevelser, säger Pia Jönsson-Rajgård, VD Tourism in Skåne.

– Vi kommer att placera ut en informationstavla med touchteknik i centret så att besökare till Malmö lätt kan få tillgång till information om allt som är på gång och vad som utvecklas i Malmö, säger Lars Carmén, turistdirektör Malmö Turism.

– Jag är glad att vi kan ge resenären en utökad service, säger Peter Weinhandl, flygplatschef Malmö Airport. Vår personal kommer i Visitor Center att informera om flygplatsrelaterade frågor men också introducera Skåne till våra besökare.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.