Södermalms NoFo Hotel blir BW Premier Collection - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Södermalms NoFo Hotel blir BW Premier Collection

Södermalms NoFo Hotel blir BW Premier Collection

Hotell NoFo Hotel på Södermalm blir Stockholms andra hotell att erhålla kvalitetsstämpeln Best Western Premier Collection och det tredje i hela världen. Best Westerns Premier Collection består av noga utvalda hotell som ger sina gäster en exklusiv och unik reseupplevelse. För att få bli ett BW Premier Collection hotell krävs bland annat att hotellet är minst 4-stjärnigt, högt rankat på Tripadvisor och centralt placerat i en storstad.

21 maj 2015, uppdaterad: 9 oktober 2015

NoFo Hotel är ett modernt boutiquehotell inrymt i en unik k-märkt 1700-talsbyggnad på Södermalm i Stockholm. Byggnaden står under Stadsmuseums beskydd. Husets originalritningar ligger till grund för all ny- och ombyggnation vilket ger hotellet en personlig och originell prägel. Det är en utmaning att bygga om en K-märkt byggnad och arbetet har inspirerat till nytänk och annorlunda prestigelösa lösningar där nytt och gammalt genomgående möts.

- Vi har hämtat inspiration från nordisk design och samlat 50-tals retrokänsla och Stringhyllor tillsammans med en modern tolkning av 20-talets pärlspont, klara färger och lite nostalgi. Vi har också gett rum för andra starka influenser som lämnat tydliga avtryck på våra resor över hela världen. Här finns Paris och Moulin Rouge i en explosion av färger, mönster och mjuk sammet. En känsla av Londons storstadspuls och trendiga hippa New York, berättar arkitekt Stefan Samuelsson.

Även entréplanets miljöer återspeglar det nya dynamiska Nofo Hotel. En välkomnande lobby med vinbar, ett klassiskt kök med retrokänsla, ett ombonat bibliotek och en färgstark lounge.

Ägarparet Marie och Glenn Tammemägi liknar arbetet med att bygga NoFo Hotel med en spännande upptäcksresa:

” Vi har alltid tyckt om att resa, att upptäcka nya platser, möta nya kulturer och människor. Berättelsen om NoFo kan liknas vid en spännande upptäcksresa tillsammans med familj och goda vänner. Vi har utbytt erfarenheter och intryck från resor över hela världen och samlat det vi tycker om i en härlig blandning av olika stilar, känslor och intryck. ”

- Det finns platser som man bär med sig, möten man inte glömmer, ställen man gärna återvänder till. Vi vill med NoFo skapa just en sådan plats, avslutar Glenn Tammemägi.

Taggar/Etiketter
Best Western  Hotell  NoFo Hotel  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.