Sodexo bjuder hemlösa på jullunch - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sodexo bjuder hemlösa på jullunch

Sodexo bjuder hemlösa på jullunch

Den 22 december bjuder vi på jullunch på Stadsmissionens daghärbärge Klaragården i Stockholm, en fristad för hemlösa och utsatta kvinnor. Sodexo bjuder på mat, dryck och serverar på plats så att Stadsmissionens personal får tid att umgås med sina gäster.

21 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– I samband med julhelgen stödjer vi ett antal aktiviteter på olika orter i Sverige. I stället för att ge julklappar till våra medarbetare, kunder och andra intressenter skänker vi mat och bidrar med det vi är bra på – att ge service med omtanke, säger Eva Kristensson, Kommunikationsdirektör på Sodexo.

Jullunchen är en del i vårt globala projekt STOP Hunger som startades av medarbetare i USA för 10 år sedan. Sedan dess har Sodexo internationellt serverat miljontals måltider till behövande runt om i världen.

Vi bjuder även på julmåltider i samarbete med Stadsmissionerna i Malmö och Göteborg. Vi stödjer föreningen Verdandi i Gävle och deras alternativa julfirande med julbord på både julafton och juldagen och bidrar med julmåltider till Hela Människan RIA Center i Jönköping.

Det senaste året har Sodexo levererat cirka 200 subventionerade måltider om dagen till två daghärbärgen som drivs av Stockholms Stadsmission. Målet är att utveckla samarbetet på alla orter i Sverige där Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner har verksamhet samt att på andra orter hitta bra sätt att stödja organisationer.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.