Sommarens och höstens underhållning och artister på Ronneby Brunn - | Konferensvärlden
Ronneby Brunn
Mötesnytt > Sommarens och höstens underhållning och artister på Ronneby Brunn

Sommarens och höstens underhållning och artister på Ronneby Brunn

Nöje Ronneby Brunn presenterar i samarbete med nöjesarrangören Enduo en mängd artister och underhållning under sommaren och hösten. Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson är några av de artister som gästar Terrassen i sommar. Det är även klart att årets julshow är den spektakulära Snow Show med Wallmans on Tour!

27 juni 2016,

Sommarens artister på Terrassen

10 juli Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson
Supertrion ger sig ut på ny sommarturné, en uppföljare till förra årets succé ”Sommarsverige”. Publiken bjuds på en tvåtimmarsshow bestående av en låtskatt där oförglömliga hits blandas med allsång och garanterad sommarkänsla.

17 juli Markoolio
Med sin humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet med en lång rad partydängor, fotbollslåtar, listettor och turnéer. Till Terrassen kommer han med sitt band och körtjejer i en sommarshow där garanterat ös är riktmärket och där publiken inte kommer att kunna stå stilla en sekund.

24 juli Samir & Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk släppte sommaren 2014 debutsingeln ”Success”. Låten blev startskottet för en raketkarriär. 2015 medverkade de i Melodifestivalen med ”Groupie”och 2016 med ”Bada nakna”. Nu ser ni dem på Terrassen på scen med liveband bakom sig i en knapp timmes show. Ett samarrangemang med Ronneby kommun.

29 juli Diggiloo i Brunnsparken
Självklart blir det världens drag när Sveriges största turnésuccé rullar ut på vägarna igen. Sprudlande sommarshow utlovas med artister som Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Ace Wilder, Linda Pritchard, Magnus Carlsson, Thomas Di Leva, Oscar Zia, hiphopduon Medina, trumpetsolisten Magnus Johansson och inte minst schlagerlegenden Lasse Holm!

Trubadurkvällar

Det är fri entré till alla kvällar med trubadur/band.

24-25/6 Debbie & Lasse

3/7-7/7 Stefan Axfjord

8-9/7 DDB - Det där bandet

10-14/7 Beson

15-16/7 J&B

17-21/7 Peter Bogsveen

22-23/7 Take Two

24-28/7 Mats Granberg

29-30/7 Dubbel Trubbel

31/7-4/8 Peter Bogsveen

5-6/8 DDB - Det där bandet

7-11/8 Jonas Blum

12-13/8 Partycompaniet

Höstens underhållning

24 september Mike Penders Searchers
The Searchers slog igenom i Liverpool samtidigt som The Beatles. Med låtar som ”Sweets for my sweet” och ”Needles & pins” låg de ständigt på listorna. Mike Pender turnerar fortfarande i hela världen med samma passion och energi som han alltid haft.

8 oktober Robert Wells
I år firar Robert Wells 30 år som artist. Det gör han med en jubileumsföreställning innehållande 100 procent boogie, jazz, rock, mycket humor och anekdoter från åren som gått. I bandet medverkar musikanterna som var med redan från starten och den fantastiska sångerskan och tillika hustrun Maria Wells. Showen startar kl 21.00 på Blekinge Convention Center.

15 oktober A Freddie Mercury & Queen tribute show
Queenfans i hela världen är redo att uppmärksamma att det är 25 år sedan Freddie Mercury dog, men framförallt att det är 70 år sedan han föddes. På Ronneby Brunn kommer det också att firas! Johan Boding med Night of Queen Band & Choir laddar upp för århundradets allsång – We are the Champions! Showen startar kl 21.00 på Blekinge Convention Center.

22 oktober The Refreshments
Sveriges främsta rock´n´roll-band är tillbaka! Det är knappast någon överdrift att påstå att The Refreshments sedan 1995 har varit svenska folkets mest pålitliga leverantörer av högenergisk ”rock” och ungefär lika mycket gungande ”roll”.

29 oktober A Tribute to Dire Straits
Förbered dig på att uppleva världens bästa Dire Straits Show! Bandet fångar det autentiska ljudet från ett av de mest framgångsrika rockbanden genom tiderna. A Tribute to Dire Straits levererar ”Money for Nothing”, ”Romeo and Juliet”, ”Sultans of swing” och många fler av de älskade klassikerna från bandets sex platina album. Showen startar kl. 21.00 på Blekinge Convention Center.

12 november Fröken Elvis
Elvis är King! Och nu är han något ännu bättre: Fröken…! Tillsammans med några av sina bästa vänner började Camilla Fritzén att spela, arrangera och översätta Elvislåtar. Resultatet blev skivan ”Elvis på svenska” och en kritikerrosad föreställning. Elvis låtar i nya arrangemang och med nya svenska översättningar, en föreställning med humor, värme, lite allvar och med mycket musik och kärlek.

Julshow med Wallmans on Tour

Wallmans julshow "Snow" bjuder på en spektakulär kväll, fulladdad med energi, glädje, skratt och magiska sångröster – allt presenterat av Wallmans rutinerade och sköna artister. Under kvällen får du förutom Jultemat uppleva shownummer inspirerade av bland annat ABBA, U2, Avicii, Magnus Uggla och inte minst en rad hits av Rockikoner som ACDC, Kiss med flera!

- Wallmans känns alltid som en succé. Det finns något som tilltalar alla, säger Christian Mörkstedt, VD, Ronneby Brunn.

Program
- Välkomstglögg serveras.
- Julbordet står uppdukat i Brunnsrestaurangen.
- På scen: Wallmans med Snow Show

Spelkvällar
Den 25, 26 november och 2, 3, 9, 10, 16, 17 december.

Boka din kickoff eller konferens på Ronneby Brunn via Konferensguiden.se. Här kan du läsa mer om anläggningen och får dessutom kostnadsfri bokningshjälp on ni önskar.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.