Steningevik blev Årets Ametist - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Steningevik blev Årets Ametist

Steningevik blev Årets Ametist

Det var fjärde året i rad som webbtjänsten Informus delade ut sin utmärkelse till mötesbranschens bästa hemsida. En femmannajury med representanter från såväl reklam- som mötesbranschen har under hösten bedömt många olika sidor i jakten på den bästa. Juryns ordförande Christina Knight från Ogilvyone delade tillsammans med Mikael Bengtson från Informus ut de tre priserna på Kistamässan.

29 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Första pris utgjordes av en 30 kg tung ametistgrotta med lilafärgade kristaller. Ett tungt pris i dubbel bemärkelse som nu kommer att pryda sin plats i receptionen i Märsta. Tvåan och trean fick också kristaller av ametist, men med den lite mer lätthanterliga vikten ett kilo.

Årets Ametist är instiftat av Informus och delas ut till den hemsida om möten som bäst kombinerar egenskaperna säljande, informativt, användarvänligt och aktuellt.

– Syftet med priset är att inspirera och premiera webben som kanal för bokning av konferenser och möten, säger Mikael Bengtson på Informus. Vi vill med denna utmärkelse lyfta fram alla bra sajter.

Juryns motivering till Steningeviks förstapris lyder:

”Snyggt, inspirerande, vackert, informativt och personligt. Kort sagt en fullödig sajt med allt man kan önska sig - till och med en chatfunktion, en gästblogg och en enkel bokningsförfrågan. Man tackar och bo(c)kar! och juryn utser därmed Steningevik till Årets Ametist 2010.”

Den vinnande sidan är producerad av webbyrån Impera i Örebro.

På andra plats kom Sigtunahöjden Hotell och Konferens som av juryn premierades för att på ett bra sätt blanda inspiration och lust med tydlig information.

Äventyrens Ö i Åkersberga fick ta emot tredje pris och belönades av juryn för en sajt som både inspirerar och informerar på ett underhållande och personligt sätt.

Tidigare års vinnare är Smögens Havsbad år 2007, Tammsvik Konferens och Herrgård i Bro år 2008 och 1909 Sigtuna Stadshotell år 2009.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.